The Family Business podcast programına konuk olan Blue'nun solisti Lee Ryan, genclik yıllarında yaşadığı korkunc deneyimlerden bahsetti. Blue grubunda yakaladığı şohret sonrası raydan cıkan 37 yaşındaki şarkıcı bu durumu genclik yıllarında tanıklık ettiği iki ağır olaya ve madde bağımlılığına bağladı. Yaşadığı olayların kendinde buyuk izler bıraktığını belirten Ryan, bu durumun onu gercekten cok etkilediğini belirtti.
[h=3]ARKADAŞI GOZLERİNİN ONUNDE VURULMUŞ[/h]Program esnasında Londra'nın guneydoğusundaki Plumstead'deki evinin dışında meydana gelen olayı hatırlayan Ryan, "Bir film izliyordum ve 'tak tak', bu da ne?" dedi ve olayın devamını şu şekilde anlattı: "Dışarı baktım ve arkadaşımın omzunu tutarak yerde yattığını gordum. Babası bir tufekle dışarı cıktı, yolun ortasına yurudu ve bir el daha ateş etti. Kız ayağa kalkarak kactı, sonra arkasını dondu ve o anda kafasından vurulmuştu."

[h=3]CLUB 27'NİN PARCASI OLACAĞINA İNANMIŞ[/h]Unlu sinema oyuncu James Dean'ın 'hızlı yaşa genc ol' yaklaşımını benimsediğini soyleyen Ryan, yaşadığı kotu anılarının ve madde bağımlılığının verdiği etkiyle kendisini genc oleceğine inandırdığını soyledi. Ayrıca kendisinin Club 27'nin (Tamamı 27 yaşında olmuş, coğunlukla populer muzisyen, sanatcı ve oyuncu kişilerin dahil edildiği bir liste) bir parcası olacağına inandığını da ekledi.