Tesetturlu kadınlarımız icin acmış olduğumuz bolumumuzden sizlere son moda bilgilerini ve tesetturlulerin giyeceği tesetturlu giysi modellerinden tesettur hamile elbise modelleri ve yeni evlenecek gelinler icin gelinlikler vermekteyiz. Şimdi istek uzerine ben bu konumda kızlar sizlere tesetturden hoşlananlar ve giyenler icin harika tunik modelleri sunacağım. Oncelikle bu tunikleri satın alacağınız iki buyuk ve guvenilir site var onlardan bahsedeyim sizlere.
Birincisi sefamerve markası ile satılan urunler tesettur tuniklerini incelediğimizde bu adreste sizler icin indirimde tunikler ve harika modeller sunmuşlar bunları inceleyebilir ve satın da alabilirsiniz oncelikle bunu soyleyim sizlere diğeri de modanisa arkadaşlarım google araması ile sitelerine ulaşabilir ve buradaki modelleri de inceleyebilirsiniz. Ben birinci olarak bahsettiğim site olan sefa merveye ait bir kac guzel orneği buradan sizlere resim olarak ta eklemek istiyorum arkadaşlarım.
Ozellikle bu aralar Gomlek Yakalı Krep Tunikler cok moda arkadaşlarım bunların hemen ardından Lazer kesim krep tunikler ve yine puskul detaylı tunik modelleri revacta. Yukarıdaki adresten inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Fiyatları 50 tl den başlıyor ve değişiyor. Resimlerin buyuk halini ekliyorum tıklayarak aynı zamanda galeri halinde daha detaylı inceleme fırsatı bulabileceksiniz.
[photo=large]1337[/photo][photo=large]1338[/photo][photo=large]1339[/photo][photo=large]1340[/photo][photo=large]1341[/photo][photo=large]1342[/photo][photo=large]1343[/photo][photo=large]1344[/photo][photo=large]1345[/photo][photo=large]1346[/photo]
Tesettur Tunik Modelleri...
Vücut Bakımı0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Tesettur Tunik Modelleri...