ADANA'da ev malzemesi almak icin durdurduğu sokak satıcılarına bir cift altın kupe ile 350 TL para veren İlknur Suren, anlaşamayınca malzemeleri almaktan vazgecti. Satıcılar para ve kupeleri vermeden araclarıyla sokaktan ayrıldı. Satıcıların peşinden koşan, ancak yakalayamayan Suren, "Bana el sallayıp gittiler" dedi. Polis ekipleri, şuphelilerin yakalanması icin calışma başlattı.
Olay, 20 Ocak Carşamba gunu saat 13.00 sıralarında merkez Yureğir ilcesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Sokak aralarında tabak, tencere, caydanlık gibi ev malzemeleri satan iki kişi, İlknur Suren'in evinin onunde araclarıyla durdu. Suren, alışveriş yapmak istediğini soyleyip, satıcıları evlerine cağırdı. Evin avlusunda malzemeleri inceleyen Suren, almak istediği tabaklar icin bir cift altın kupe ve 350 TL para verdi. Suren daha sonra urunleri almaktan vazgecti ancak satıcılar kupe ve paraları alıp, tabakları da vermeden evden cıktı. Suren, satıcıların peşinden gitti, ancak şupheliler el sallayarak sokaktan ayrıldı.

'EL SALLAYIP GİTTİLER'Suren'in durumu bildirmesi uzerine olay yerine İl Emniyet Mudurluğu Asayiş Şube Mudurluğu'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Buro Amirliği ekipleri geldi. Satıcıların eşkallerini alan polis, şuphelilerin yakalanması icin calışma başlattı. Satıcıları malzemelerine bakmak icin cağırdığını soyleyen Suren, "Beğendiğim urunlere yuksek fiyat isteyince once 'Daha fazla param yok' dedim. Sonra almaktan vazgectiğimi soyledim ancak para ve kupelerimi alıp gittiler. Arkalarından bağırarak koştum, sokağın başında durdular. Paramı ve kupelerimi istedim ancak bana el sallayıp gittiler" diye konuştu.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Anıl ATAR