Meryem Cetin ı estetik ameliyatı yaptırarak genc bir gorunume kavuştu. Gorenlerin şaşkınlığını gizleyemediği buyuk değişim sosyal medyada da trend olurken Meryem Cetin kimdir, Meryem kac yaşında, merak edildi.
[h=3]MERYEM CETİN KİMDİR?[/h]Meryem Cetin, babası Moğolistanlı, annesi Polonya-Rus kokenli ve koklerinin Cengizhan Hanedan'ından geldiğini ifade ediyor. Meryem Cetin, "Babam Moğolistanlı, cok yakışıklı bir adam. Cengizhan Hanedanı'ndan geliyor. Cin'de tanışıp, Âşık olup evlenmişler. Bana sekiz aylık hamileyken Turkiye'ye yerleşmişler." ifadeleri ile Turkiye'ye yerleşme surecini acıkladı.

Meryem Cetin, 7 yıl hosteslik yaptı. 7 yaşında bir oğlu var ve 41 yaşındadır.
Meryem Cetin yaşadığı değişim surecini de "Gecen sene aynada baktım kendime, "Vaay be" dedim, "Hey gidi yıllar". Elime kucuk bir para gececekti, belki estetik yaptırırım diyordum ama hic bilmiyordum fiyatları. Dişlerimi de yaptırmam lazımdı. Yakın arkadaşım bir televizyonda calışıyordu. Onu aradım; "Orada bir estetik doktoru ve dişci var. Onları tanıyor musun?" diye sordum. İmplant uzmanı diş hekimi İlker Arslan ve estetik cerrah Doc. Dr. Hayati Akbaş. Başkalarında inanılmaz değişimler yarattıklarını goruyordum. Demişler ki fotoğrafını gondersin, bakalım. Sonra her şey hızla gelişti, Ebru Akel'in değişim programına katıldım." sozleri ile ifade etti.