Survivor'da kim elendi konusu buyuk bir merak uyandırdı. Survivor kim diskalifiye oldu, Survivor kim elendi? 21 Ocak Perşembe 2021 Survivor kim elendi? Acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı oyuncu Cemal Hunal'ın sağlık durumu nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini acıkladı. Diskalifiye olduğunu oğrenen Cemal Hunal, gozyaşlarını tutumadı.Cemal Hunal kimdir? Survivor Cemal Hunel ne dedi? İşte detaylar haberimizde...
[h=3]SURVİVOR'DA KİM KİM ELENDİ? 21 OCAK 2021[/h]Survivor'da odul oncesi yeni haftanın kaptanları secildi. Bu hafta da unluler takımında Barış, oyların coğunluğunu alarak kaptan olurken, aynı şekilde Reşat da gonullulerin kaptanı oldu.
Takım kaptanlarının secilmesinin ardından zorlu parkurda yemek odulu icin unluler ve gonulluler karşı karşıya geldi. Bu oyunun odulu yarışmacıların dorder adet poğaca yeme hakkı oldu.
10-3 skorla odul oyununu kazanan takım gonulluler oldu.
[h=3]21 OCAK PERŞEMBE 2021 SURVİVOR DİSKALİFİYE OLDU?[/h]Survivor'da 21 Ocak bolumunde toplanan ada konseyinde Acun Ilıcalı tum yarışmacıları gozyaşlarına boğan bir acıklamada bulundu. Ekranların sevilen yarışma programında daha başlamadan iddialı olarak gosterilen unlu oyuncu Cemal Hunal sakatlığı nedeniyle yarışmadan diskalifiye oldu ve adaya veda eden isim oldu.
[h=3]CEMAL HUNAL NEDEN AYRILDI? NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?[/h]Survivor'da acil durum konseyini ilk kez toplayan Acun Ilıcalı, şu acıklamalarda bulundu:
"Kotu bir haber konseyi değil bu. Konumuz yarışmacılarla alakalı. Cemal'in fiziksel olarak Survivor performansı sırasında bazı problemleri oldu. Bu problemleri 10 gundur doktorumuz inceliyor. Bunun sonunda da son uc gundur once 'sarı alarm' dedi, sonra 'cok iyi gormuyorum' dedi.
"Bugun itibarıyla geldiği durum acıkcası pozitif değil. Bizim icin en onemli şey sizin sağlığınız. Ben riskten korkmam ancak risk almadığım şey yarışmacılarımızın sağlığı, Cemal Hunal'ın Survivor'a devam etme şansı bulunmuyor."
[h=3]CEMAL HUNEL NE DEDİ? CEMAL HUNEL NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?[/h]Ayrılığıyla ilgili acıklama yapan Cemal Hunal, "Cok erken oldu. Ben arkadaşlarımı bırakmaya hic hazır değilim. Adayı da bırakmaya hazır değilim. Burada gecirdiğim bir gunu hicbir zaman unutmayacağım. Cok iyi arkadaşlar kazandım. Cok değerli bir ekiple tanıştım. İnsanlar hakkında cok şey oğrendim. Takım ruhunun ne olduğunu tekrar hatırlattılar bana. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Dilim tutuldu" dedi.
[h=3]SURVİVOR CEMAL HUNEL KİMDİR?[/h]

Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskocya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gonderildi. Lisenin ardından Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir sure burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi icin Los Angeles'a gitmiştir. Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi almıştır. Amerika Birleşik Devletleri'nde ceşitli kısa filmlerde rol almıştır. Cağan Irmak'ın yonetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer almıştır. Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam dizisindeki Murat rolu icin Osmanlı tekniğine dayalı dovuş icin Polonyalı hocalardan eğitim almıştır.
[h=3]ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI[/h]- 2' si 1 Arada: Ahmet Kazanbal - Gate Sahne Sanatları 2015
Ofke (oyun) : John Osborne - Tiyatro Arı - 2012
Aşk Kokusu : Neil Simon - Tiyatro Şenay - 2010
[h=3]DİZİLER[/h]Asi (2007-2009) - Kerim
Kış Masalı (2009) - Ali Murat
Adanalı (2010) - Alex
Seni Bana Yazmışlar (2011) - Yalcın
Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (2012) - Murat
Osmanlı Tokadı (2013) - Moğol
Tatar Ramazan (2013) - Rustem Sinan
Paramparca (2014) - Alper
Diriliş Ertuğrul (2017) - Tekfur Ares
Tozkoparan (2019) - Celal Hoca
[h=3]FİLMLER[/h]Turkler Geliyor: Adaletin Kılıcı (2020)
Sinyalciler: Son Akşam Yemeği (2017)
Atcalı Kel Mehmet (2017)
Kırmızı (2015) - Umut
Gunce (2013) - Cengiz
Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (2013) - Mert
Kaos Orumcek Ağı (2012) - Mansur
Ayaz (2012) - Şahin
Romantik Komedi (2009) - (2010) - Mert
Peşpeşe - (2010) - Bora
Issız Adam : Cağan Irmak - (2008) - Alper
Ulak : Cağan Irmak - (2007) - Ulak İbrahim