İstanbul Buyukşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, soğuk kış gunlerini sokakta gecirmemeleri icin korumaya alınan evsiz vatandaşları, Florya'daki kampta ziyaret etti. Burada acıklama yapan Ekrem İmamoğlu, "Hicbir vatandaşımızın sokakta kalmasını, sokakta yatmasını kaldıramayız" dedi.
[h=3]TALEP VE SORUNLARI DİNLEDİ[/h]İkişer kişilik kulubelerde kalan bazı vatandaşlarla sohbet eden İmamoğlu, onlardan gelen sorunları ve talepleri dinledi. İmamoğlu, gelen istekleri, kendisine tam kadro eşlik eden İBB ust yonetimine iletti. İmamoğlu ve kamp sakinleri arasında ilginc diyaloglar da yaşandı.

[h=3]"SİZİ CUMHURBAŞKANI OLARAK GORMEK İSTİYORUZ"[/h]İmamoğlu, bir kamp sakininin, "Her şey cok guzel olacak ve oldu da. Ben, sizi surekli takip ediyorum. Her şeyiniz mukemmel. İnşallah sizi, ileride cumhurbaşkanı olarak da gormeyi isteriz. Umudum benim, o şekilde. İnşallah siz bizim fenerimizsiniz" sozleri uzerine, "Benim umudum ne biliyor musun şu anda: Bir; burada sağlıklı olmanız. İki; size kalıcı bir cozum bulmamız. Calışacağız; siz de caba gostereceksiniz. Biz, hicbir vatandaşımızın sokakta kalmasını, sokakta yatmasını kaldıramayız" dedi.