BEYOĞLU'nda kendisinden bir suredir haber alınamayan 70 yaşındaki kadın, evinde baygın olarak bulundu. Yaşlı kadının sobadan sızan gazdan zehirlendiği iddia edildi.
Olay, saat 00.15 sıralarında Piri Paşa Mahallesi Solak Ceşme Sokak'taki iki katlı binada meydana geldi. Evde yalnız olduğu oğrenilen 70 yaşındaki ablasından bir suredir haber alamayan kardeşi, once komşularını aradı. Komşularının telefonla ulaşmaya calıştığı kadının telefona ve kapıya bakmaması uzerine oğluna haber verildi. İsminin Nermin olduğu oğrenilen kadının evine gelen oğlu, kapıyı kırarak iceri girdiğinde annesini baygın halde buldu. İhbar uzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sobadan sızan gazdan dolayı zehirlendiği iddia edilen yaşlı kadına ilk mudahale olay yerinde sağlık ekiplerince yapıldı. Ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı kadının sağlık durumunun ciddi olduğu oğrenildi.

KOMŞUSU YAŞANANLARI ANLATTI
Yaşlı kadının bir komşusu yaşananları anlatarak, "Ablası aradı beni. 'Nermin'e ulaşamıyorum, sende mi?' dedi. Bana cok geliyor. Arkadaşım. Yok, gelmedi dedim. Bu sefer ben aradım telefonla, cevap alamadım. Sonra oğlu geldi. Kapıyı kırdı iceri girdi. Nermin iceride baygındı" diye konuştu.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Ertan KILIC