Survivor 2021 Unluler takımının performansıyla dikkat ceken isimlerinden biri de Melis Sezer. Gecen hafta performans sıralamasında ust sıralarda olan ve takımına Steven ile cıktığı bayrak yarışında galibiyet getiren Survivor Melis Sezer sosyal medyada gundem oldu. Peki, 2021 Survivor Melis kimdir? Melis Sezer kimdir, kac yaşında ve nereli? Melis Sezer hangi sporla uğraşıyor?
[h=3]SURVİVOR MELİS SEZER KİMDİR?[/h]Melis Sezer, Turk milli tenis oyuncusudur. 2 Haziran 1993 tarihinde İzmir'de dunyaya gelen Sezer 27 yaşındadır. Genc sporcu Enka Spor Kulubu oyuncusudur. Survivor Melis Sezer instagram hesabında kendinden şoyle bahsediyor:

"Herkese merhaba, ben Melis Sezer!
Bugune kadar milli sporcu olarak kortlarda bircok ilke imza attım. Şimdi sıra Survivor'da!
2021 Survivor'ında; azmimi, inancımı ve cesaretimi gostermek icin unluler takımında karşınızdayım. Beni yetiştiren aileme, bana guvenen destekcilerime ve memleketim İzmir'e yakışır şekilde mucadele edeceğim.
Bana bugune kadar gosterdiğiniz ve bugunden sonra gostereceğiniz destekleriniz icin teşekkur ederim. Hepinizi cok seviyorum, Survivor'da goruşmek uzere!"