Turkucu Latif Doğan, şarkıları, ailesi ve programlar ile adından soz ettiriyor. Latif Doğan kimdir? Latif Doğan kac yaşında ve nereli? Besni'li Latif Doğan'ın hayatı ve biyografisi Latif Doğan hakkında tum merak edilenler haberimizde.
[h=3]LATİF DOĞAN KİMDİR?[/h] Latif Doğan, 29 Nisan 1967 yılında Adıyaman'ın Besni ilcesinde doğdu. Babasını erken yaşta kaybetti ve kardeşlerine bakabilmek icin erken yaşta iş hayatına atıldı. Dokumacılık, taksicilik, pazarlamacılık, araba tamirciliği gibi bircok işte calıştı. Latif Doğan, muziğe 11 yaşında bir duğunde darbuka calarak başlamıştır.

Kazandığı parayla memleketinde bir radyo istasyonu ve bir kaset dukkanı acmıştır. Adının duyulması ile bolgesel televizyonlara konuk sanatcı olarak cağrılmaya başladıktan sonra katıldığı programlar sayesinde zamanla meşhur olmuştur. Latif Doğan, 1995-1998 yılları arasında dort yıl boyunca bir şov programı yapmıştır. 2000 yılında ilk kaseti Oyun Havası ve daha sonra da Kurtulayım Gitsin albumlerini piyasaya cıkardı ve bu albumlerden sonra nam kazandı.
Latif Doğan, asıl cıkışını 2003 yılında cıkardığı Kustum adlı albumu ile yakalamıştır. Sonra bu şarkının adıyla Kustum Şov'u yapmaya başlamıştır.
Odulleri
MUYAP Yılın En Cok Satan Album Odulu (2003)Kustum Şov ile'Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği 2004 Yılı En İyi Şov Programı Odulu (2005)