SUPER Lig ekibi Hes Kablo Kayserispor, pazartesi gunu deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahce macı hazırlıklarına başladı. Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktoru Dan Petrescu, "Sıralama onemli değil. Bu sezon ligde kalalım yeter" dedi.

Hes Kablo Kayserispor, ligde karşılaşacağı Fenerbahce macı hazırlıklarına teknik direktor Dan Petrescu yonetiminde başladı. Futbolcular antrenmanda 2 gruba ayrıldı. İlk olarak salonda fitness calışması yapan futbolcular daha sonra duz koşu ve kondisyon calıştı. Antrenman oncesi basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktoru Dan Petrescu, "Ligin son şampiyonu Medipol Başakşehir'e karşı futbolcularım sahada iyi bir mucadele orneği gosterdiler. Bu galibiyette Alibec'i kurban ettik diyebiliriz. Alibec bir kac hafta bizimle olmayacak. Romanya'da hic bir zaman onun hocası olmamıştım. Kendisi Romanya'da cok bilinen bir futbolcu. İlk macımda iyi oynadı. 2 de gol attı ama maalesef sakatlandı. Macla ilgili tek olumsuz şey Alibec'in sakatlanmasıydı. Fenerbahce her zaman iddialı bir takım. Son haftalarda da cok iyi mucadele ediyorlar. Bunun bilincindeyiz, zor mac olacak ama aynı ruhla, aynı savaşla cıkıp bu mactan puan almak zorunda olduğumuzu biliyoruz" diye konuştu."YENİ OYUNCULAR ALMAK ZORUNDAYIZ"Transfer hakkında sorulan soru uzerine Petrescu, "Tabii ki yeni oyuncular almak zorundayız. Taze kanlar gelmek zorunda. Transfer donemi kapanana kadar eminim bir kac oyuncu takviyemiz olacak. Şu an oyuncularımızın yapması gereken mac kazanmak, alabildiğince puan almak. Cunku cok iyi bir konumda değiliz, duşme hattındayız. Onlar da bunun bilincindeler. Hem takım icin hem de benim icin cok zorlu bir durum. Ama bunu aşıyoruz. Sıralama onemli değil. Bu sezon ligde kalalım yeter" ifadelerini kullandı.UĞUR DEMİROK: KAYSERİSPOR BU KONUMU HAK ETMİYORKayserispor'un devre arasında transfer ettiği tecrubeli futbolcu Uğur Demirok ise, "Burası benim icin yeni bir macera. Anadolu'nun guclu kuluplerinden Kayserispor bulunduğu yeri hak etmiyor. Gecen hafta oynanan Başakşehir macında oyuna sonradan girdim. İlk kez gorev aldım. Bizim icin onemli bir galibiyetti. Onumuzde Fenerbahce macı var. Şu anda ligde kimin ne konumda olduğunun hic onemi yok. Mac sahada kazanılıyor. Zor bir deplasman olacağını biliyoruz. Takımımızı en ust sıralara cıkartmak icin sahada her zaman mucadelemizi vereceğiz. Guzel bir mac bizi bekliyor" dedi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / İlyas KAPLAN