Perşembe gunleri Kanal D'de izleyiciler karşısına cıkan Babam Cok Değişti dizisinin karakterleri merak ediliyor. Babam Cok Değişti oyuncularından birisi olan Kerami Pamuk kimdir, aslen nereli, kac yaşında? Kerami Pamuk (Salih Kalyon) kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Babam Cok Değişti Kerami Pamuk (Salih Kalyon) hangi dizilerde rol aldı? Hayatı ve biyografisi haberimizde.
[h=3]BABAM COK DEĞİŞTİ KERAMİ PAMUK KARAKTERİNİ KİM CANLANDIRIYOR?[/h]Babam Cok Değişti dizisinde Kerami Pamuk karakterini "Salih Kalyon" canlandırmaktadır.
[h=3]SALİH KALYON KİMDİR?[/h]Salih Kalyon (d. 2 Şubat 1946, Ağrı), Turk oyuncu.
Aslen Trabzon'un Caykara ilcesinin Koldere koyundendir. Babası saatcilik yaptığı icin Caykara'dan cıkıp Ağrı'ya gitmiştir ve bu yuzden orada doğmuştur. Daha sonra Sakarya'ya yerleşmişlerdir. Cocukluğu burada gecmiştir. İlk ve ortaokulu burada tamamlamıştır. Ortaoğrenim mezunu olan sanatcı, Dostlar Tiyatrosu, BKM Oyuncuları gibi topluluklarda, sinema filmlerinde ve dizilerde oynamaktadır. Tolga Cevik'le birlikte Komedi Dukkanı adlı eğlence programında rol almış, daha sonra başka projeler nedeniyle bu programdan ayrılmıştır.
Tiyatro yapmaya 1964 yılında başlamış, kariyerinin başında 20 yıl kadar cocuk oyunları yazmış yonetmiş ve oynamıştır. Verdiği bir roportajda sinema filmlerinde fazla rol almaması hakkındaki bir soru uzerine "Ben 1964 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa başladım, yani 44 yıl once. Tiyatro oyuncusu olarak İstanbul'a geldiğim zaman, sinema yapma aşkıyla hep setlere gider, uzaktan calışmaları izlerdim. Her izlediğimde de halime şukredip, geri donerdim. Setlere gittiğim zaman hayalini kurduğum sinemanın o sinema olmadığını gordum cunku." demiştir.