Birliktelikleri şiddet iddiasıyla biten Deniz Bulutsuz ve Ozan Guven bugun hakim karşısına cıktı. Birbirlerinden karşılıklı şikayetci olan Ozan Guven ve Deniz Bulutsuz, duruşmada da şikayetlerini tekrar ettiler. Ozan Guven "Suclamaların hicbirisini kabul etmiyorum. Boyle bir zarar versem yaşayamazdım" derken, Deniz Bulutsuz, "Yaşananlar cok ağırdı. Canımı kurtarmaya calıştım" dedi.İstanbul 58.Asliye Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmaya, avukatlarıyla gelen Deniz Bulutsuz ve Ozan Guven "muşteki-sanık" sıfatıyla katıldı. Ozan Guven kimlik sorgusunda, oyunculuk yaptığını ve aylık 5 bin lira geliri olduğunu soyledi. Deniz Bulutsuz ise eğitim danışmanı olduğunu ve aylık 20 bin lira geliri olduğunu soyledi. Guven ve Bulutsuz duruşma sırasında goz goze gelmemeye calıştı.
"CANIMI KURTARMAYA CALIŞIRKEN KENDİMİ SAVUNDUM"

Hakimin şikayetini sorması uzerine Deniz Bulutsuz, daha onceki beyanlarını tekrar ettiğini belirterek "Yaşananları tekrar anlatmak zorunda kalmazsam memnun olurum. Yaşananlar cok ağırdı. Canımı kurtarmaya calışırken kendimi savundum. Bana gelen darbelere engel olmaya calıştım. Mumkun olabildiği kadar uzağa gitmek gormemek icin ertesi gun Bursa'ya gittim. Şikayetciyim" dedi. "SUCLAMALARIN HİCBİRİNİ KABUL ETMİYORUM"Ozan Guven ise "Onceki ifademe ekleyeceğim bir şey yok. Suclamaların hicbirisini kabul etmiyorum. Şikayetciyim" dedi. Hakimin, "Yaralanma olayı nasıl oldu" şeklindeki sorusuna Guven, "Abajurla ben vurmadım. Abajur Deniz'in elindeydi. Şapkası duşmuştu. Abajurun şapkasını takmak ici abajur sapını almaya calıştığımda cekiştirdi. Abajur, cenesine carptı. Yara bandı alıp taktım. Bana, 'Sen bana vurdun, seni Turkiye'ye rezil edeceğim' dedi. Abajur kırık değildir. Duvara vurulan abajur kırılır. İstenirse getiririm" dedi.
DENİZ BULUTSUZ CENESİNDEKİ İZİ HAKİME GOSTERDİBunun uzerine hakim, Bulutsuz'a cenesinde iz kalıp kalmadığını sorarak kursuye gelip gostermesini istedi. Deniz Bulutsuz da cenesini hakime gosterdi. Hakim, "Cok dikkatli bakıldığında cenesinin ortasında sağ kısımda bir iz olduğu dikkatli bakılınca fark edildiği muşahade edildi" diyerek bunu tutanağa gecirdi.
"BAĞIRDIĞIM İCİN UTANMIŞIM, BOYLE BİR ZARAR VERSEM YAŞAYAMAZDIM"Deniz Bulutsuz'un avukatları, Ozan Guven'in bir whatsapp mesajının sorulmasını isteyerek "Ozan Bey mesajında, ayrılmak isteyince muvekkilimin tehdit ettiğini soyluyor. Esasen bunca zamandır ayrılmak isteyen Deniz hanımdır. Kendisi de yalvar yakar karşı cıkmıştır. Bu da whatsapp mesajlarıdır" dedi. Bunun uzerine hakim soz konusu mesajda, "Sana bağırdığım icin utanıyorum. Aşk meşk olunca ergen cocuk oluyorum" yazdığını belirterek Guven'e sordu. Ozan Guven de "Evet ben yazdım. Bu olay gecesinden 5 ay once yazdığım bir şeydir. İlişkinin dinamikleri değişiyor. Sadece bağırdığım icin utandığımı ifade etmişim. Bir de boyle bir zarar versem yaşayamazdım. Gerekiyorsa ben de Deniz hanımın yazdıklarımı cıkarayım, o zaman kendisi acıklasın. Kendisinden dort defa ayrılmak istedim. Bu beşincisiydi. Ben bir şey yapmadan bunları yapıyorsan bir şey yapsam sen bana kim bilir neler yaparsın diye soyledim. Ayrılmak istediğimde ayrılmak istemedi. Olay gunu de bayılma numarası yapmıştı. Olaydan 5-6 ay onceki bir mesajın ortaya gelmesi niyetini ortaya dokuyor" şeklide konuştu. Deniz Bulutsuz'un tartışmadan sonra evden nasıl gittiğini sorulması uzerine Ozan Guven, "Ben son gorduğumde cenesinde benim taktığım bant vardı. O haldeyken şoforumu bekliyor. Bu da enteresan" dedi.
"BENİ SACIMDAN TUTUP DUVARA VURDU"Hakimin evden nasıl cıktığını sorduğu Deniz Bulutsuz ise "Ev iki katlı. Darbe almaya ust katta başladım. Cenemi abajurun ağac değil, cam kısmı kesti. Yatak odasından cıktıktan sonra merdivenlerin başında Ozan beni sacımdan tutup duvara vurdu. Yuvarlandım. Zemine duştum. Kapıya yakındım, ilk yaptığım şey evden cıkmaya calışmak oldu. Yerde tekmeledi. Kapıyı kilitledi. Kapıdan cıkamayacağımı anlayınca salon camından dışarı yoneldim. Biri sesini duyarsa mudahale eder diye duşundum. Pencereyi de kapattı. Pencere ve kapı arasında git gel epey darbe aldım. Kapının olduğu yerde bilincini kaybedip yığıldım. Ustume su dokerek uyandırdı. Orada darbe almaya devam ettim. Bana vurmaktan vazgecince arkasını dondu. Kilidi acıp kendimi attım" diye konuştu. Ozan Guven'in şoforunu nasıl gorduğu sorulunca Bulutsuz, "Ayağımda hicbir şey olmadığı ve yuzum kanlı olduğu icin ana caddeye cıkma cesareti gosteremedim. Şofor Hasan Bey'i gorunce gordum durdurdum. Bindim. Beni mumkun olduğunca uzak bir yere gotur dedim. Benzinliğe gittik. Su ve kolonya aldım" dedi. Ozan Guven'in avukatı, olay gunu guvenlik gorevlisi olarak calışan ve kamera goruntulerinde de gorulen Murat isimli kişinin dinlenmesini ve Guven'in duruşmalardan vareste tutulmasını talep etti. Hakimin sorusu uzerine taraflar, hukmun acıklanmasının geri bırakılmasını kabul etmediklerini belirttiler.
TANIKLAR DİNLENECEKMahkeme, gelecek celse tanıkların dinlenmesine ve Deniz Bulutsuz'un cenesinde meydana gelen yaralanmanın yuzde sabit iz olup olmadığının adli tıp şube mudurluğune sorularak yaralanmanın basit tıbbi mudahaleyle giderilip giderilemeyeceğinin sorulmasına karar verdi. Olay gunu kullanılan abajurun silahtan sayılan bir alet olup olmadığının da incelenmesine karar veren mahkeme, Ozan Guven'in duruşmalardan vareste tutulmasına hukmetti. Duruşma, 30 Nisan'a ertelendi. Duruşma sonrasında ayrı ayrı cıkan taraflar, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.
İDDİANAMEİstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Deniz Bulutsuz ve Ozan Guven'in sevgili oldukları donemde arkadaşlarının evine gittikleri, Deniz'in eski ilişkisinden konu acılınca Ozan Guven'in hakaret ettiği belirtildi. Daha sonra cift arasında Ozan Guven'in evinde 13 Haziran 2020 gunu, saat 00.30'da ikamette yalnız bulundukları sırada tartışma cıktığı, Guven'in elleri ve abajurla Deniz'i darp ettiği belirtildi. Gitmek isteyen Deniz Bulutsuz'a, kufur ettiği one surulen Ozan Guven'in, Bulutsuz'a elleriyle vurduğu, telefonu aldığı ve evden cıkmasına engel olduğu ifade edildi. Deniz Bulutsuz, daha sonra Guven'in şoforu tarafından kendisinin once bir benzin istasyonuna, daha sonra da arkadaşının evine goturulduğunu belirttiği de iddianamede yer aldı. Ozan Guven ise ifadesinde, arkadaşlarının evindeki sozleri doğrularken kufur etmediğini, evde aralarında tartışma cıktığı, yere duşen abajur sapını Deniz Bulutsuz'un eline aldığı, abajur sapını almak isterken Deniz'in cenesine carptığını, sinir krizi gecirdiğin duşunduğu Deniz'i sakinleştirmeye calıştığını, başaramayınca şoforunu aradığını ve suclamaları kabul etmediğini soylediği belirtildi. Ozan Guven hakkında "Hakaret", "Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hurriyetinden yoksun kılma" ve "Kasten yaralama" suclarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava acılmıştı. Oyuncu Ozan Guven'in şikayeti uzerine ise Deniz Bulutsuz hakkında "Basit yaralama" sucundan 4 aydan 1 yıla kadar hapsi istemiyle dava acılmıştı.

- İstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı