Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi, Turkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Ozdemir'i ziyaret etti.
Federasyondan yapılan acıklamaya gore, TFF'nin Riva'daki idari merkezinde gercekleşen ziyarete iki ulkenin federasyon başkanlarının yanı sıra TFF 1. Başkan Vekili ve UEFA Yonetim Kurulu Uyesi Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekili Yılmaz Buyukaydın, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Kosova Futbol Federasyonu Başkan Vekili Bakirr Burri, Yonetim Kurulu Uyesi Xhelal Broja ile Genel Sekreter Eroll Salihu katıldı.

Nihat Ozdemir, yaptığı acıklamada, Turkiye ile Kosova'nın cok yakın iki ulke olduğunu, bu ziyaretin futbol federasyonları arasındaki dostluk bağlarını daha da guclendireceğini ifade etti.
Ziyarette iki ulke federasyonları arasında en kısa zamanda ortak projelerin geliştirilmesi ve hayata gecirilmesi konusunda anlaşmaya varıldı.
Antalya'da 23 Ocak'ta oynanacak Kosova Super Kupa macı icin Turkiye'de bulunan Agim Ademi ve beraberindeki heyet, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.
Bir donem Sarıyer'de futbol oynayan Eroll Salihu, Futbol Gelişim Direktoru Oğuz Cetin, Futbol Gelişim Direktor Yardımcısı Ruştu Recber ve Futsal Milli Takımı Teknik Direktoru Sercan Gorgulu ile sohbet etti.
Ziyarette karşılıklı hediye takdiminde de bulunuldu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Emre Doğan