Pop, Arabesk-Pop Muzik, Arabesk turunde şarkıları bulunan başarılı ses sanatcısı Ebru Yaşar 23 Ocak Cumartesi gunu İbo Show konuğu olacak. İbo Show konuğu Ebru Yaşar kimdir? Ebru Yaşar eşi kimdir? Ebru Yaşar şarkıları!
[h=3]EBRU YAŞAR KİMDİR?[/h]Ağrılı memur bir ailenin cocuğu olarak 8 Ağustos 1977'de Ankara'da doğdu. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul'a geldi ve muzik hayatına başladı. İTU Turk Sanat Muziği Bolumu'nden mezun oldu. 1995 yılının Mayıs ayında Ebru Yaşar Bu Sahilde adlı ilk albumunu Burhan Cacan'ın şirketinden piyasaya cıkardı. İkinci klip "Vurulur Duşlerim" şarkısına cekildi. 1999 yılının Şubat ayında İbrahim Tatlıses'in yardımıyla Ebru Yaşar "Seni Anan Benim İcin Doğurmuş" adlı şarkısını piyasaya surdu. Bu şarkı Turkiye genelinde buyuk bir etki yarattı ve sanatcı kendini Turk muzik piyasasında ispatladı. Album aynı sene 1 milyon barajını gecerek yılın en cok satan albumu oldu. O zamanlar adı yoğun bir şekilde İbrahim Tatlıses'le anıldı ama iki sanatcı da bu tur yorumları kesinlikle reddettiler ve cok samimi arkadaş olduklarını acıkladılar. 4 sene sonra yani 2003 senesinin Mayıs ayında Yaşar "Aşkımız Buraya Kadar" adlı albumunu cıkardı ve bu albumunden "Aşkımız Buraya Kadar", Yeminim Var" ve "O Değil" gibi bircok hit şarkıya imza attı. 2006 senesinin Haziran ayında Yaşar "Yeşillenirim" adlı albumunu piyasaya surdu. Bu album Ebru Yaşar'ın en cok satan albumlerinden biri oldu. 27 Ekim 2008 tarihinde sanatcı İsmail YK ile duet yaptığı "Seni Seviyorum" adlı şarkıyı piyasaya cıkarmıştır. Yeni albumuyle kendinden soz ettiren Ebru Yaşar "Seviyorum Seni" albumunun ikinci klibini hareketli "Eğer" parcasının yeni versiyonuna cekti. Son Olarak Sinan Akcıl imzalı "Kararsızım" adlı şarkıya klip ceken Ebru Yaşar yeni album hazırlıklarına da başladı. 24 Haziran 2011 Ebru Yaşar yeni albumu "Delidir" ile muzik dunyasına donuş yaptı. Uc dilde (Turkce, Kurtce ve Arapca) yorumladığı cıkış şarkısı "Delidir", uc gun icerisinde elektronik ortamda 57.000 kişi tarafından dinlendi ve izlendi.2012 yılının Haziran ayında kariyerindeki ilk single calışması olan "Ağlayamıyorum"u yayınladı. 2013 yılının Nisan ayında "Sanat-ı Ebru" adlı albumunu piyasaya cıkartmıştır. Aralık 2014 ise sadece dijital platformlarda cıkan "Cumartesi" isimli single calışmasını yayımlamıştır. 17 Mayıs 2017'de yeni albumu "Haddinden Fazla" cıkartmıştır. Albumun cıkış şarkısı Gulden Mutlu'ya ait "Nasıl Uyuyorsun" kliplendirilmiştir.Aynı albumun son klibi Oldum Sahiden adlı şarkıya cekilmiştir. Daha sonra tekli single Tan Taşcı imzalı Cumartesi single cıkarmıştır.
[h=3]EBRU YAŞAR'IN EŞİ NECAT GULSEVEN KİMDİR?[/h] 26 Haziran 2015 tarihinde şarkıcı Ebru Yaşar ile evlenen Necat Gulseven aslen Diyarbakırlıdır. Gulseven Turizm Otelcilik İnşaat A.Ş. Yonetim Kurulu Başkanı ve kurucusudur. [h=3]EBRU YAŞAR ŞARKILARI![/h]Albumleri
1995: Bu Sahilde
1997: Sevenler Olmez
1999: Seni Anan Benim İcin Doğurmuş
2003: Aşkımız Buraya Kadar
2006: Yeşillenirim
2008: Seviyorum Seni
2011: Delidir
2013: Sanat-ı Ebru
2017: Haddinden Fazla
Single'ları
2012: "Ağlayamıyorum"
2014: "Cumartesi"