ŞANLIURFA'nın Suruc ilcesinde evinde cıkan yangında hayatını kaybeden Jandarma Uzman Cavuş Kaan Can Serpinli ile 4 aylık oğlu Asil Goktuğ Serpinli, Corum'da gozyaşları arasında toprağa verildi.
Suruc'un Barış Mahallesi'nde 6 katlı binanın en ust katında Jandarma Uzman Cavuş Kaan Can Serpinli'nin evinde dun saat 01.00 sıralarında yangın cıktı. Sobadan cıkan yangında Uzman Cavuş Serpilli ile eşi Merve, kızı Lina ve 4 aylık oğulları Asil Goktuğ, alevlerin arasında kaldı. Komşularının ihbarı uzerine adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin mudahalesi ile yangın sonduruldu. Evden yaralı cıkarılan Uzman Cavuş Kaan Can Serpinli ve eşi ile 2 cocuğu Suruc Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Uzman Cavuş Kaan Can Serpinli ile oğlu Asil Goktuğ Serpinli doktorların tum cabasına karşın kurtarılamadı.

BABA VE OĞLUNA HUZUNLU TORENYangında hayatını kaybeden Jandarma Uzman Cavuş Kaan Can Serpinli ile oğlu Asil Goktuğ icin, Corum'da Akşemsettin Camii'nde toren duzenlendi. Torene, Corum Valisi Mustafa Ciftci, Emniyet Muduru Mehmet Gulser, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İlhan Uzunoğlu, Uzman Cavuş Serpinli'nin babası Aycan Serpinli, annesi Songul Serpinli, yangından yaralı kurtulan eşi Merve Serpinli ile cok sayıda kişi katıldı.Torende oğlu ve torununun Turk bayrağına sarılı tabutuna kapanan Songul Serpinli, "Yavrum bak ben geldim, hadi ne olur cık, kurban olurum sana" diyerek gozyaşı doktu. Yangından yaralı olarak kurtulan uzman cavuşun eşi Merve Serpinli ise bebeğinin tabutuna kapanarak, "Yavrum benim, oğlum benim" diye ağıt yaktı.Uzman Cavuş Kaan Can Serpinli ile oğlu Asil Goktuğ'un cenazeleri, torenin ardından merkez Ulu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Yusuf CINAR