Unlu iş insanlarının Twitter hesapları, sosyal medyada yoğun ilgi gormeye devam ediyor. Yaklaşık 43 milyon takipcisi bulunan Elon Musk, Twitter’ı en aktif kullanan iş insanlarından birisi ve kendi hesabı uzerinden ozellikle Tesla kullanıcılarına yanıt vermesi ile biliniyor.
Alman otomobil devi Volkswagen’in CEO’su Herbert Diess, Twitter’a katılan son isimlerden birisi oldu. Diess, attığı ilk tweetle birlikte elektrikli otomobil piyasasında en buyuk rakiplerinden birisi olan Tesla’nın sahibi Elon Musk’a atıfta bulundu.
[h=2]"ID.3 ve E-Tron, Avrupa pazarındaki ilk yarışı kazandı[/h]

Herbert Diess, Twitter’a katılışını kutlarken, Volkswagen’in piyasadaki başarısından bahsederek Tesla’nın onune gectiklerini belirtti.

VW Ceo’su, yapmış olduğu paylaşımda tam olarak şu ifadeleri kullandı; "Merhaba Twitter! Buraya, Volkswagen Group’un ticari etkisini anlatmak icin geldim ve Elon Musk, elbette senden de pazar payları hakkında bilgi alabileceğimi duşunuyorum. Sonucta VW ID.3 ve Audi E-Tron'umuz, Avrupa pazarındaki ilk yarışı kazandı. Verimli gececek sohbetlerimiz icin sabırsızlanıyorum.”
Diess her ne kadar Musk odaklı bir gonderme yapmış olsa da başarılı iş insanının Elon Musk’ı bir duşman olarak değil, guclu bir rakip olarak gorduğunu soyleyebiliriz. Diess, daha once Elon Musk’a dair ovguler de bulunmuş, Elon Musk da Almanya’da VW’yi ziyaret edip ID.3’u denedikten sonra yeni araca hayran kaldığını belirtmişti.