Unlu oyuncu ve sunucu onceki gun Instagram hesabından yaptığı paylaşımla 10 yaşındaki kızı Melisa'nın ilk kez regl olduğunu duyurdu. Bir kısım Duvenci'nin yaptığı paylaşımı doğru bularak tebrik ederken bir kısım da "Kızınızın ozelini nasıl boyle paylaşırsınız" diyerek tepki gosterdi.
[h=3]KIZININ REGL OLDUĞUNU DUYURDU[/h]Gunluk yaşantısını sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Ceyda Duvenci, 2 gun once yaptığı paylaşımda "Gun senin gunun gozumde mutluluk gozyaşları... Balkopuğum genc kız oldu gelsin ritueller. Kutlayalım yeni zamanını" dedi.

[h=3]UNLU İSİMLERİ İKİYE BOLDU[/h]Ceyda Duvenci'nin regl paylaşımı unlulerin camiasında da gundem oldu. Hazal Kaya, Hande Doğandemir ve Aynur Aydın'dan Duvenci'ye destek paylaşımları gelirken Tuğba Ozerk de yapılan paylaşımının yanlış olduğunu soyledi. Oyuncu Hande Doğandemir, "Regl olmak ayıp değil, hastalık değil; utanılacak olan sizin hastalıklı zihniyetiniz" diyerek paylaşım yaparken Aynur Aydın da "Regl kanından utandığınız kadar, katledilen kadınların kanından utanmanız dileğiyle" ifadelerini kullandı.
Duvenci'ye destek veren bir diğer oyuncu Hazal Kaya da "Bunun konuşulmasına sevgiyle vesile olduğun icin seninle gurur duyuyorum, sana bayılıyorum" dedi.
[h=3]TUĞBA OZERK TEPKİ GOSTERDİ[/h]Şarkıcı Tuğba Ozerk ise Ceyda Duvenci'nin yaptığı paylaşımın yanlış olduğunu belirterek "Ben kendi cocuğumun regl olduğunu uzerinde annelik hakkım olmasına rağmen paylaşmazdım; hele ki Melisa gibi ozel durumu olan bir kızım varsa. Ama kendi cocuğum bunu kendi isteği ile paylaşmak isterse tabi ki paylaşabilir" dedi.