MARDİN Devlet Hastanesi'nin pandemi bolumunde, doktor ve hemşirelerin koronavirusle mucadelesini yansıtan 42 fotoğraflık sergi acıldı. Serginin acılışını gercekleştiren Vali Mahmut Demirtaş, "Yaptıkları fedakarlıkları fotoğraflamışlar. Bu calışmalarından dolayı sağlık teşkilatına yurekten teşekkur ediyorum" dedi.
Mardin Devlet Hastanesi pandemi bolumunde, koronavirusle mucadelede on saflarda yer alan doktor ve hemşirelerin gorev başındayken fotoğraflandığı karelerden sergi acıldı. 42 fotoğraftan oluşan serginin acılışını Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ve İl Sağlık Muduru Uzm. Dr. Saffet Yavuz gercekleştirdi. Sağlık calışanlarının ulke genelinde olduğu gibi Mardin'de de pandemiyle mucadelede cok buyuk fedakarlıklar yaptıklarını belirten Vali Demirtaş, "Bugun de gecmişte yaptıkları fedakarlıkları fotoğraflamışlar. İnşallah, bunları belki 50 sene 100 sene sonra da gorme imkanımız olacak. Bu calışmalarından dolayı sağlık teşkilatına gercekten cok teşekkur ediyorum. Yurekten teşekkur ediyorum. Mardin halkı adına, devletimiz adına teşekkur ediyorum. İnşallah memleketimizde bir daha boyle şeylerle karşılaşmayız. Tedbirleri zaten devletimiz cok guzel bir şekilde alıyor. Aşılama sureci cok hızlı bir şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen konusunda daha duyarlı olmalarını bekliyorum. Kesinlikle bu işte bir gevşeme yok. Bu işi aynı titizlikle devam ettireceğiz" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Selim KAYA