GAZİOSMANPAŞA'da bir kişi nalburdan demir kesici ve silikon caldı. Aynı kişi 15 dakika sonra nalbura tekrar giderek satın aldığını iddia ettiği malzemeleri iade ederek parasını istedi. Parayı iade eden nalbur, guvenlik kameralarını incelediğinde gercek ortaya cıktı.
Olay, Beşyuzevler Mahallesi'nde bulunan nalburda meydana geldi. İddiaya gore muşteri gibi iceri giren bir kişi, nalburdan demir kesici ve silikon calarak uzaklaştı. Aradan 15 dakika gectikten sonra tekrar nalbura giden aynı kişi, satın aldığını one surduğu malzemeleri bir hafta once aldığını ve iade etmek istediğini belirterek parasını istedi. Bunun uzerine nalbur, şupheliye parayı verdi. Şupheli, dukkandan cıktıktan sonra nalbur sahibi durumdan şuphelenerek kamera kayıtlarını inceledi. Nalbur sahibi incelemede yuzu acık gorulen şuphelinin, soğuk kanlı hareket ederek malzemeleri caldığını gordu.

"CALDIĞI MALI BİZE İADE ETTİ"Nalbur Ali Koyuncu, "20 senedir esnafım. Muşteri gibi geldi. Ben burada başka muşteriyle ilgilenirken o orada koynunu acıyor malzemeyi koyuyor. Demir kesici calıyor. 'Bunu senden almıştım' diye iade ediyor. Telefonla konuşuyormuş gibi yaptı, cıktı gitti. Tekrar 15-20 dakika sonra gelip iade etti, biz de parasını verdik. Ama sonra kameradan inceledik calındığı goruluyor. Şuphelendik. Kameraya baktık resmen calmış. Caldığı malı bize iade etti. 100 liralık. İlk defa goruyorum. Genc bir arkadaştı. Şikayetci olmadım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı