Mobil cihazlar icin ozel bir uygulama bulunuyor mu? Nasıl ulaşabilirim?
iOS (iPhone, iPad ve iPod Touch), Windows Phone, Windows 8, Windows 10 ve Android isletim sistemleri icin Yemeksepeti uygulamalari bulunuyor. Uygulamalari, telefonlarinizda bulunan marketlerden ucretsiz olarak indirebilirsiniz.
Yemeksepeti Mobil nedir?
Alıştığınız Yemeksepeti hizmetlerinin tumune cep telefonunuzdan da ulaşabileceğiniz bir sistem.
Yani artık yolda yururken de Yemeksepeti'nden sipariş verebiliyorum oyle mi?
Evet aynen oyle. Hayatınızı kolaylaştırmak icin her turlu adımı atıyoruz. Siz yoldayken dilediğiniz siparişi veriyorsunuz (isterseniz hemen, isterseniz dilediğiniz saate) ve siparişiniz tam vaktinde kapınızda oluyor.
Yemeksepeti Mobil hizmetine tum GSM operatorlerinden ulaşabilir miyim?
Evet, Yemeksepeti Mobil hizmetine tum GSM operatorleri (Turkcell, Vodafone, Avea) aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
Yemeksepeti Mobil ucretli midir?
Yemeksepeti'nden alacağınız hizmet tamamen ucretsizdir, fakat bu hizmeti kullanırken GSM operatorunuzun belirlediği data transfer tarifeleri uzerinden ucretlendirilirsiniz.
Yemeksepeti Mobil hizmetini hangi cep telefonları ile kullanabilirim?
Hizmetimiz internet bağlantısı olan tum cep telefonları ile kullanılabilir.
Yemeksepeti kullanıcı adı ve şifremle sipariş verebiliyor muyum?
Evet, mevcut kullanıcı adı ve şifrenizi aynı şekilde cep telefonu uzerinden vereceğiniz siparişlerde de kullanabilirsiniz. Ustelik cep telefonunuzdan bir kez uye girişi yaptıktan sonra, daha sonraki tum girişlerinizde size ozel uye ana sayfanızla karşılanacaksınız.
Yemeksepeti Mobil’e bağlanamıyorum, bir sorun olabilir mi?
Yemeksepeti Mobil sayfalarına ulaşabilmek icin telefonunuzun internet bağlantısı olması gerekmektedir. Bağlantı ayarlarınızı sorunsuz bir şekilde yapabilmek icin GSM operatorunuzle irtibata gecmeniz gerekmektedir.
YemekSepeti Mobil Nedir? YemekSepeti Mobil Kullanımı
Pazaryerleri0 Mesaj
●138 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- Pazaryerleri
- YemekSepeti Mobil Nedir? YemekSepeti Mobil Kullanımı
-
21-01-2021, 05:23:39