Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, 220 gun sonra Yukatel Denizlispor'a karşı forma giyerken macın ardından yayıncı kuruluşa acıklamalarda bulundu. "HERKESE TEŞEKKUR ETMEK İSTİYORUM"Muslera, sakatlık doneminin zor gectiğini soylerken, "Sakatlık donemi oldu ve annemi kaybettim. Zor bir periyod gecirdim. Ailem, hocam, takım arkadaşlarım, herkes yanımdaydı. Hep beraber bugun oynamama karar verdik. Bugun tekrar oynamamın daha iyi olacağını duşunduk. Yedi ay sonra tekrar sahalara dondum. Beklemediğimiz zor bir donemden cıktık. Bugun guzel bir oyunla tekrar sahalara dondum. Herkese teşekkur etmek istiyorum" şeklinde konuştu. "ARDA BUYUK KAPTAN, BUYUK BİR İNSAN"
Arda Turan'ın kaptanlık pazubendini kendisine vermesiyle ilgili olarak da Muslera, "Arda, gercekten cok buyuk bir kaptan ve cok buyuk bir insan. Galatasaray'ın idolu, efsanesi, onun bana jest yapması kaptanlık bandını vermesi beni inanılmaz mutlu etti. Devamlı bana ve tum takıma destek olan bir kaptan, onun gibi onemli bir insanın, kaptanın bana boyle jest yapması beni inanılmaz mutlu etti. Bu kadar uzun sure sonra sahaya donunce sanki15-16 yaşımda ilk macımı oynayacakmışım gibi heyecanlıydım. Dun gece uyuyamadım. Macı da guzel bir şekilde bitirdik" ifadelerini kullandı.

- KaptanKaynak: Demiroren Haber Ajansı