Anneliğin, tum zorluklara rağmen vazgecmek değil aksine cocukların icin hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek dizisi, Melek'in, ailesi ve cocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan'ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma cabası ve uc cocuğuyla verdiği yaşam mucadelesine dikkat cekiliyor. TRT 1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek, konusu kadar oyuncuları ile de dikkat cekmekte ve Benim Adım Melek oyuncuları merak edilmektedir. Peki, Benim Adım Melek Omer gercek adı ne, kac yaşında? Benim Adım Melek Omer kimdir? Mustafa Mert Koc kimdir, kac yaşında ve nereli?
[h=3]MUSTAFA MERT KOC KİMDİR?[/h]Mustafa Mert Koc, 1994 yılında Ankara'da doğmuştur. Mert Koc, Eğitimini Atılım Universitesi'nde tamamlamıştır. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla fenomen olan Mustafa Mert Koc, Universite eğitimini Atılım Universitesinde tamamlamış ardından oyunculuğa olan ilgisi sayesinde Tiyatro ve Sinema eğitimi almaya karar vermiştir.

Mustafa Mert'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yapımcıların ve yonetmenlerin de dikkatini ceken Mustafa Mert Koc, Yeter adlı dizide asistan Mert karakterini canlandırdı. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde hayat verdiği Onur karakteriyle hayran kitlesini genişleten Mustafa Mert Koc, oyunculuk eğitimi icin Los Angeles'a gitti.
Mustada Mert Koc, şimdilerde Benim Adım Melek dizisinde Omer karakterini canlandırmaktadır.
İlk oyunculuk deneyimini Kolpacino 3. Devre adlı sinema filmi ile yaşayan genc oyuncu şimdilerde, Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Şahin Tepesi dizisinde Cem Ozden karakterine hayat vermektedir. Mustafa Mert Koc, 1.83 metre boyunda ve 80 kilodur.
Şahin Tepesi adlı diziyle bir kez daha ekranlara donen oyuncu, TRT'in yeni dizisi Benim Adım Bir Melek dizisinin kadrosuna dahil oldu. Mustafa Mert Koc'un nasıl bir performans sergileyeceği hayranları tarafından merak ediliyor.
Mustafa Mert Koc'un rol aldığı diziler ve filmler:
2018 – Şahin Tepesi (Cem Ozden) (TV Dizisi)
2017 – Organik Aşk (Bulent) (Sinema Filmi)
2017 – Ketenpere (Trafik Polisi) (Sinema Filmi)
2016 – Yeter (Mert) (TV Dizisi)
2016 – Hayat Bazen Tatlıdır (Mert) (TV Dizisi)
2014 – Kolpacino 3. Devre (Mert (Kral)) (Sinema Filmi)