Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan Son Dakika MEB acıklamasına gore 8 ve 12. sınıf oğrencileri ve mezunlar icin isteğe bağlı acılan destekleme ve yetiştirme kurslarında yuz yuze eğitim 22 Ocak'ta başlatılacak. Bunu duyan veliler ve oğrencilerMEB Destekleme ve Yetiştirme Kursları nedir? 8. ve 12. sınıflarda yuz yuze eğitim başlıyor mu? sorularını merak etmeye başladı. İşte cevaplar!
[h=3]8. VE 12. SINIFLARDA YUZ YUZE EĞİTİM BAŞLIYOR MU?[/h]Okullar acılıyor mu ve 8 ve 12. sınıflarda eğitim başlıyor mu sorusu bugun bir nebze cevap buldu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın acıklamasına gore okullar henuz acılmıyor. Şimdilik okullarda8 ve 12. sınıf oğrencileri ve mezunlar icin isteğe bağlı acılan destekleme ve yetiştirme kurslarında yuz yuze eğitim 22 Ocak'ta başlatılacak. Bu eğitimler zorunlu olmayacak. Sınav oğrencileri olan 8 ve 12. sınıf oğrencileri icin sınava yonelik kurs ve eğitimler verilecek.

[h=3]MEB DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI NEDİR?[/h]Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sunulan Destekleme ve Yetiştirme kursları zorunlu olmayan, isteğe bağlı katılım sağlanacak okul kurslarıdır. Bu kurslar, MEB'e bağlı okullarda gercekleşecektir. Destekleme ve yetiştirme kursları 8. ve 12. sınıflara verilecektir. Bu oğrenciler lise ve universite sınavlarına girecekleri icin eksik olduğu dersler hakkında desteklemek amaclı kurslar verilecektir.