Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan Son Dakika MEB acıklamasına gore 8 ve 12. sınıf oğrencileri ve mezunlar icin isteğe bağlı acılan destekleme ve yetiştirme kurslarında yuz yuze eğitim 22 Ocak'ta başlatılacak. Bunu duyan veliler ve oğrencilerMEB Destekleme ve Yetiştirme Kursları nedir? 8. ve 12. sınıflarda yuz yuze eğitim başlıyor mu? sorularını merak etmeye başladı.
[h=3]DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI NEDİR?[/h]Milli Eğitim Bakanlığı oğrenci ve velilerin uzun suredir beklediği yuz yuze eğitim hakkında bir son dakika acıklaması yayınlandı. Buna gore 8 ve 12. sınıf oğrencileri ve mezunları icin 22 Ocak 2021 tarihinde isteğe bağlı destekleme ve yetiştirme kursları acılacak. Bu kurslarda yuz yuze eğitim, oğrencilere kendi okullarında verilecek. 8 ve 12. sınıflar mezun ve sınav sınıfları olduğu icin yuz yuze kurslar sınava yonelik olarak eğitim verecek. Bu kapsamda zorunlu olmamak kaydıyla, okullarda sınava yonelik kurslar verilecek. Bu kursa 8. sınıf oğrencileri, 12. sınıf oğrencileri ve sınava girecek mezun oğrenciler tercihe bağlı olarak katılacak. kurslar, MEB'e bağlı okullarda verilecek. Destekleme ve Yetiştirme kurslarında sınava yonelik konular verilecek ve oğrencilerin eksik olduğu sorular, konular calışılacak.