Trabzonspor' da teknik direktor Abdullah Avcı'nın futbolcu olarak kadroda duşunmediği ancak antrenorluk icin kendisine teklif sunduğu deneyimli sağ bek oyuncusu Joao Pereira, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, futbol oynamaya devam etmek istediğini acıkladı.
Portekizli savunma oyuncusu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda, "Herkese merhabalar. Oncelikle son gunlerde aldığım on binlerce mesaja teşekkur etmek istiyorum, her turden mesaj aldım, ama en cok da destek, takdir ve saygı mesajları aldım.

Sadece bana değil, aileme de gosterilen boylesi bir sevgiye nasıl teşekkur edeceğimi bilmiyorum. Daha once oynadığım takımlarda da taraftarlardan buyuk bir sevgi gormuştum, ancak buradaki sevgiyi tarif etmekte dahi zorlanıyorum. Bugun sizlere Antalyaspor macında da olduğu gibi, saha icerisinde bir şekilde takıma yardımcı olabileceğimi gosterdiğim surece, her sabah uyandığımda, o bitmeyen, antrenman yapma isteğiyle uyandığım surece, futbol oynamaya devam ettiren o devasa tutkum devam ettiği surece, bu işi tum benliğimle yapma aşkım devam ettiği surece, ve her şeyden en onemlisi fiziken ve mental acıdan saha icinde devam etmeye uygun hissettiğim surece, kariyerime o dort cizginin icinde devam edeceğimi ifade etmek istiyorum" ifadelerine yer verdiTeknik direktor Abdullah Avcı'nın futbolcu olarak kadro planlamasında duşunmediği Pereira ile verdiği bu kararın ardından yolların ayrılması bekleniyor.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Tolga SAĞLAM