TRT1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek, anneliğin, tum zorluklara rağmen vazgecmek değil aksine cocukların icin hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan bir dizi. Dizi, ana karakter Melek'in, ailesi ve cocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan'ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma cabası ve uc cocuğuyla verdiği yaşam mucadelesine dikkat cekiliyor. Dizinin baş rollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi yer alıyor. Benim Adım Melek, bugun 49. bolumuyle ekranların karşısına geliyor. TRT1 Benim Adım Melek son bolumde neler oldu? merak eden izleyiciler yazımızdan ulaşabilirler. Benim Adım Melek yeni bolumde neler olacak? Benim Adım Melek 49. bolum fragmanı izle!
[h=3]BENİM ADIM MELEK SON BOLUMDE NELER OLDU?[/h]Alpay Funda'ya ulaşamadıkca Kenan'ın gitmesine engel olamadıklarını duşunup gerilmektedir. Oysa Funda mektubu zamanında yetiştirmiştir. Kenan mektubu okuyunca gitme kararından vazgececek midir?

Omer odasına kapanmış Defne'nin defterini okur. Donor haberi kulaktan kulağa dolaşırken Alpay donor evraklarıyla uğraşmaktadır. Omer, Defne ve Gulşad Halfeti'ye gittiklerinde olağanustu bir durumla karşılaşırlar. Bu durumun Omer'deki yankısı ne olacaktır?
Spor kulubu Kerem'le ilgili kararını verir. Alpay hastaneye yatmış gibi gorunmek amacıyla birkac gun ortadan kaybolacaktır, bu sebeple kurduğu oyun ortaya cıkacak mıdır?
Melek'in donoru olduğunu soyleyen Alpay Halil'den bir bedel ister. Onun istekleri karşısında Halil ne yapacaktır? Melek nakil oncesi hazırlıklar icin hastaneye yatar, tum ailesi ve dostları ona destektir. Cumali ve Seyitali Halil ve Melek'e moral olması icin nasıl bir surpriz hazırlarlar?
[h=3]BENİM ADIM MELEK YENİ BOLUMDE NELER OLACAK?[/h]Benim Adım Melek'te yaşadıklarından dolayı uc cocuğuyla baba ocağına donen Melek, ciddi bir ameliyata giriyor. Nefise ve Seyit Ali, kızlarını kaybetme korkusuyla baş başa kalırken, Melek cocuklarını ailesine emanet ediyor. Melek'in cocukları Defne (Rabia Soyturk), Kerem (Ulvi Kahyaoğlu) ve Seyit Ali (Poyraz Ar) annelerinin bir an once iyileşmesini umuyorlar. Peki, Melek bu ameliyattan sağ cıkabilecek mi?
Benim Adım Melek TRT1'den canlı izlemek icin aşağıdaki linki kullanabilirsiniz:
BENİM ADIM MELEK YENİ BOLUM FRAGMANI İZLE!
TRT1 BENİM ADIM MELEK CANLI İZLEME LİNKİ!