SİLİVRİ'de 3 yıllık evli olan Suleyman Gungormuş ve Melek Gungormuş arasında alyans bozdurma nedeniyle tartışma cıktı. Kumar bağımlısı olduğu oğrenilen ve borclarını odemek icin alyansı bozduran Suleyman Gungormuş tartıştığı astım hastası eşi Melek Gungormuş boğarak oldurdu. Oldurulen kadının kız kardeşi; Astım hastası olduğunu bildiği halde 45 kilo ablamın boğazını sıkarak olduruyor. Kadın cinayetlerinin son halkası benim ablam oldu" dedi.
Olay, 18 Ocak Pazartesi gunu Silivri Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. 3 yıllık evli olan ve surekli maddi sıkıntılarla uğraşan Suleyman Gungormuş (42) ve Melek Gungormuş (39) arasında iddiaya gore alyans bozdurulması nedeniyle tartışma cıktı. Daha once de eşine şiddet uyguladığı oğrenilen Suleyman Gungormuş, tartıştığı astım hastası eşi Melek Gungormuş'un boğazını sıktı. Yere yığılan kadını evde bırakarak kacan Suleyman Gungormuş akşam saatlerinde abisine olayı haber verdi. Suleyman Gungormuş'un abisi polis ve sağlık ekipleriyle birlikte eve gitti. Sağlık ekipleri hareketsiz halde yatan Melek Gungormuş'un olduğunu tespit etti. Polis ekipleri Gungormuş'un yakınlarına haber verirken cenaze de otopsi icin Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polise teslim olan Suleyman Gungormuş emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gungormuş cıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gonderildi. Yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenaze Başakşehir Kayabaşı Mezarlığı'na dun oğle vakti defnedildi.

[h=3]"KUMAR NEDENİYLE GECİM SIKINTILARI BAŞLADI"[/h]Melek Gungormuş'un abisi Emrah Ayaz evliliğe ilk zamanlarda karşı cıktığı ifade ederek, "İlk evleneceği zaman biz karşıydık. 'Abi ben cok seviyorum, Suleyman iyi bir cocuk' dedi. Biz de tamam, senin dediğin gibi olsun dedik. Duğunden 4 ay sonra sıkıntılar başladı. Surekli kumar nedeniyle gecim sıkıntıları başladı. İki defa boğmaya kalktı. İkincisin de bizim haberimiz oldu, gittik, aldık. Bir ay sonra aradı; 'Barışmak istiyoruz' dedi. Kız kardeşim de yuvamı belki kurtarırım diye kabul etti. Onu da kız kardeşimi de kendi iş yerime goturup sigortasını yaptım. 6-7 ay kaldı sonra calışmadı. En son 4 gun once kız kardeşim geldi. Yuzunde buruk ifade vardı. 'Sıkıntım yok abi' dedi. Kız kardeşim evine geri gidiyor. Yuzuğunu almış, satmış, borclarım var demiş. Mevzu bu yuzden başlıyor ve kardeşimi boğarak olduruyor. Yeter artık, kadına kalkan eller kırılsın. Biz kız kardeşimizi mezara gomduk, onlar kafalarını one eğeceği yerde gelip hala bize mal paylaşımı hesabı yapıyorlar." dedi.
[h=3]"PROBLEMLERİ VARDI AMA BİZE YANSITMIYORDU"[/h]Kadının kız kardeşi Şimal Yazıcı gozyaşları icinde, "En son Cumartesi gunu beraber vakit gecirdik ablamla. Her zaman problemleri vardı ama bize yansıtmıyordu. Kimse etkilenmesin, herkes ben iyi bilsin diye bir şey anlatmıyordu. Astım hastası olduğunu bildiği halde 45 kilo ablamın boğazını sıkarak olduruyor. Kadın cinayetlerinin son halkası benim ablam oldu. Ne yapacağımızı hic bilmiyoruz. Biz hic olum acısı yaşamadık daha once ama en beterini yaşattılar bize" ifadelerine yer verdi. Melek Gungormuş'un annesi Peyruze Ayaz ve babası Sait Ayaz da kızlarının katilinin en ağır cezayı almasını istedi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı