Fenerbahce Kulubu, dijital uygulama Help Steps ile iş birliği anlaşması imzaladı.
Sarı-lacivertli kulubun internet sitesinden yapılan acıklamada, "Kulubumuz, adımları bağışa ceviren sağlık uygulaması Help Steps ile iş birliği anlaşması imzaladı. Kısa surede yoğun ilgi gosterilen uygulamada 85 bin Fenerbahce taraftarı, 9,6 milyar adım attı." denildi.
Ulker Stadı'nda gercekleştirilen imza torenine sarı-lacivertli kulubun yonetim kurulu uyesi Mustafa Kemal Danabaş ile Help Steps Kurucusu ve Proje Yoneticisi Gozde Venedik katıldı.
Eylul ayında duyurdukları iş birliğinin resmi tanıtımı icin iki kurumun bugun bir araya geldiğini soyleyen Danabaş, sarı-lacivertli taraftarlardan adımlarını kulube bağışlamalarını isteyerek şunları soyledi:
"Tum taraftarlarımızdan bu adımları atmalarını, enerjik olmalarını ve gun sonunda atılan adımları Fenerbahce'ye bağışlamalarını talep ediyoruz. Eylul ayında Help Steps ile iş birliğine giriştiğimiz gunden beri 85 bin taraftarımız uygulamayı indirdi ve Fenerbahce'ye gelir oluşturdu. Eylul ayından itibaren bugune dek 9,6 milyar adım Fenerbahce'ye bağışlanmış, onumuzdeki 39 gun icinde 20 milyar adıma ulaşmayı hedefliyoruz."
Help Steps Proje Yurutucusu Gozde Venedik ise Fenerbahce Kulubunun Help Steps'te yer almasından memnuniyet duyduklarını belirterek, "Fenerbahce ile imzaladığımız adımları desteğe donuşturen iş birliği kısa surede buyuk ilgi gordu. 85 bin taraftar attığı 9,6 milyar adımı kuluplerine bağışladı. Gelecekte de taraftarların desteğinin artarak devam etmesini bekliyoruz. Fenerbahce taraftarları daha sağlıklı yaşarken kulupleri de gelirlerini artırabilecek. 1 adımın bile cok onemli olduğunu biliyor ve herkesi takımlarını destek olmaya davet ediyoruz." şeklinde konuştu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Mucahit Huseyin Eroğul