Trabzon'da, polis olma hayalleri kuran 5 yaşındaki Aras Yavuz, hayalini kurduğu ekip aracıyla tur atmanın mutluluğunu yaşadı.
Ortahisar ilcesine bağlı Cukurcayır Mahallesinde yaşayan minik Aras Yavuz'un cok sevdiği polis amcalarıyla bir araya gelme arzusuna, ekip aracıyla gezme hayaline kavuşturmak isteyen ailesi, sosyal medya uzerinden Trabzon Emniyet Mudurluğu'ne ulaştı.

Bunun uzerine Yavuz ailesinin evine giden Trabzon Emniyet Mudurluğu Toplum Destekli Polislik Şube Mudurluğu ekipleri, kendilerini polis uniformasıyla karşılayan 5 yaşındaki Aras'ın yuzunu guldurdu.
Polisleri cok sevdiğini belirten minik Aras, "Polis olmayı cok istiyordum. Cunku polisler kotu adamları yakalıyor. Benim de en buyuk hayalim polis olmak. Polisleri cok seviyorum. Onlar benim hayalimi gercekleştirdiler." dedi.
Polis ekipleri ise, "Kıyafetinden gorulduğu gibi sen bizim ekip arkadaşımız olacaksın Aras." diye hitap ettikleri cocuğu alarak ekip aracına bindirdi.
Ekip aracıyla devriye gezen Aras, hayalini gercekleştiren polis ekiplerine teşekkur etti.
Trabzon Emniyet Mudurluğu, gercekleştirilen faaliyeti sosyal medya hesabından "Aras polis 5 yaşında. Minik yavrumuzun hayali polis olmak. Bize ulaştı. Ekip arkadaşımız oldu." paylaşımıyla duyurdu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Seyit Ahmet Eksik