Ali Kerem BENGİ/ KARTAL'da Savaş Akbaş'ın 5 yaşındaki kızıyla yaptığı kardan adam bir kişi tarafından calındı. Kardan adam hırsızlığı guvenlik kameralarına yansırken, kızının cok uzulduğunu belirten Savaş Akbaş, "Kızıma soyleyince cok uzuldu. Emeğimiz de boyle calınmış oldu." dedi.
Kartal'da Savaş Akbaş isimli kişi kar yağışının ardından 5 yaşındaki kızıyla kardan adam yaptı. Baba kız kardan adamla poz verip, fotoğraf cekilmeyi de ihmal etmedi. Savaş Akbaş ve kızı sabah uyandıklarında, yaptıkları kardan adamı bulamadı. Guvenlik kameralarını izleyen Savaş Akbaş, kardan adamın bir kişi tarafından calındığını gorunce şok oldu. Durumu kızına anlatan Akbaş, kucuk kızın da cok uzulduğunu belirtti.

Savaş Akbaş "İstanbul'a kar yağdı. Butun cocuklar cok sevindi. Benim de 5 yaşında bir kızım var. Kızım kar yağdığını gorunce 'Birlikte karda oynayalım ve kardan adam yapalım.' diye tutturdu. Kartal'da sahil tarafında ne aracların uzerinde ne de cimlerin uzerine hic bir yer de kar tutmadı. Oturduğum binanın altında bir minibusun uzerinde karları gordum. Aractan karları toplayarak kızımla beraber kardan adam yaptık. Birlikte eğlendik. Kızımla beraber hatıra fotoğrafı cektirdik. Akşam eve giderek uyuduk. Sabah kalktığımızda kardan adamımıza tekrar bakalım dedik ve baktığımızda yerinde goremedik. Doğal olarak kardan adamı goremeyince kızım da cok uzuldu. Binanın guvenlik kameralarını inceledim. Baktığımda bir arkadaşın gece yarısı gelip kardan adamı caldığını gordum. Kızıma soyleyince cok uzuldu. Emeğimiz de boyle calınmış oldu." dedi

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı