GAZİANTEP'te, dun akşam saatlerinde bir hırdavatcıda cıkan, ekiplerin 2 saatlik calışmayla sondurulen yangında, 4 milyon liralık zarar oluştu. GATEM Gıda Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Bayram Kumluca, yardım kampanyası başlatacaklarını soyledi.
GATEM Toptancılar Sitesi'ndeki hırdavatcıda dun akşam saatlerinde henuz belirlenemeyen nedenle yangın cıktı. Yangını fark edenlerin ihbarı uzerine bolgeye 20 itfaiye aracı, 60 personel ve sağlık ekibi sevk edildi. Cakmak gazlarından kaynaklı patlamanın yaşandığı yangın, ekiplerin 2 saatlik calışmayla sonduruldu. Yangında depoda bulunan urunler buyuk oranda zarar gordu.
YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILACAKGATEM Gıda Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Bayram Kumluca, yangında meydana gelen zarar ile ilgili yardım kampanyası başlatacaklarını soyledi. İş yerinde toptan malzeme satışı yapıldığını anlatan Kumluca, "Yangına hemen mudahale edilmeseydi yan taraftaki esnaf da ciddi zarar gorurdu. Belediye ekipleri gelip inceleme yaptılar. Burası yıkılacak mı yoksa onarılacak mı sonucu bekliyoruz. Yangında 4 milyon TL'nin uzerinde bir maddi zarar meydana geldi. Bunun karşılanması icin esnafımız ile birlikte elimizden geleni yapacağız. Bir yardım kampanyası başlatıyoruz. Umarım bu zararı en kısa surede telafi ederiz. İşyeri ve malzemeler kullanılmaz durumda" diye konuştu.