ANTALYA'da, Seray Kasapoğlu (23), kendisine sozlu ve fiziki tacizde bulunduğunu one surduğu Osman Dedecan'ın (46) otomobilini tornavidayla cizdi. Bu olaydan iki hafta sonra Kasapoğlu'nun oturduğu binanın onune giden Dedecan, genc kadının balkondan kendisine hakaret ettiği iddiasıyla şikayetci oldu. Dedecan, şikayet uzerine gelen polis ve bekcilerle cıkan arbedede, biber gazı sıkılarak kelepcelenip gozaltına alındı.
Olay, 31 Aralık perşembe gunu saat 23.00 sıralarında Muratpaşa ilcesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Evindeki copleri atmak icin dışarı cıkan Osman Dedecan, park halindeki otomobilinin cizildiğini fark etti. Guvenlik kameralarını inceleyince sonradan adının Seray Kasapoğlu olduğunu oğrendiği kadının otomobilini cizdiğini goren Dedecan, goruntulerin cıktısını alıp polise şikayetci oldu.
GENC KIZI TOKATLADI, AĞABEYİNİ DARBETTİAynı sokakta oturan Kasapoğlu, bir gun sonra Dedecan'ın eşine, aracı kendisinin cizdiğini soyledi. Bunun uzerine taraflar arasında tartışma yaşandı. Bu tartışmadan daha sonra haberi olan Osman Dedecan ise iddiaya gore Kasapoğlu'nun evine giderek apartman icinde genc kızı tokatladı, ağabeyini darbetti.DARP RAPORU ALIP ŞİKAYETCİ OLDUBu olaydan iki hafta sonra, taraflar yine karşı karşıya geldi. 14 Ocak Perşembe gunu genc kızın oturduğu binanın onunde telefonla goruşen Osman Dedecan, balkona cıkan Seray Kasapoğlu'nun hakaretlerine maruz kaldığı iddiasıyla polisi aradı. Adrese polis ekipleri sevk edilirken, taraflar tartışmayı surdurdu. Kadının kendisine hakaret ettiğini ileri suren Dedecan, polise Kasapoğlu'nun terbiyeli konuşması gerektiğini, etrafa rezil olduklarını soyledi. Burada ekiplerle Dedecan arasında tartışma cıktı. Tartışma arbedeye donuşunce polis ve bekciler, Dedecan'ı biber gazı sıkıp, kelepceleyerek gozaltına aldı. Ekip otosuna alınan Dedecan, ilk olarak sağlık kontrolune, ardından polis merkezine goturuldu. Darp raporu alan Osman Dedecan, polis, bekciler ve Seray Kasapoğlu'dan şikayetci oldu.GUVENLİK KAMERALARINA YANSIDISeray Kasapoğlu'nun Dedecan'a ait otomobili cizmesi ile polisler ve bekcilerle yaşanan arbede, apartmanın guvenlik kameralarına yansıdı. Cep telefonu goruntulerinde ise polis ekipleriyle olayı goren ve sokağa inen vatandaşlar arasında da kısa sureli tartışma yaşandığı goruluyor. Vatandaşlardan biri 'Tanıdığımız' derken, polis ekiplerinin ise proseduru uyguladıklarını, birbirlerinden şikayetcilerse karakola gitmelerini soyledikleri goruntulere yansıdı.Bir polis memuruyla vatandaş arasında gecen başka bir konuşmada ise polis memuru, 'Ben kadını da dinledim. Kadın diyor ki 'Benim arabasını cizmemdeki sebep, benim kapımda bekledi, gel arabada beraber alkol alalım, cinsel ilişkiye girelim demesi' diyor. Senin kızına boyle bir şey dense sen ne yaparsın' sozleri goruntuye yansıdı.'KARAKOLA GİDİP ŞİKAYETCİ OLDUM'Osman Dedecan, yaşananlara ilişkin DHA'ya acıklama yaptı. İlk olayın 31 Aralık gunu yaşandığını soyleyen Osman Dedecan, "Ben cop atmak icin indiğimde arabamın cizik olduğunu gordum. Sonrasında kamera kayıtlarına baktığımda bir kadının gece saatlerinde arabayı cizdiğine şahit oldum. Bunun uzerine kayıtları alarak karakola giderek şikayetci oldum" dedi.'YERE YATIRIP BİBER GAZI SIKTILAR'14 Ocak gunu ise aracını cizen kadının oturduğu binaya aile dostunun yanına konuşmaya gittiğini anlatan Osman Dedecan, "Ben aşağıda telefonla konuşurken ses tonum biraz yuksek olduğu icin kadın balkona cıktı ve bana kufretmeye başladı. Beni gorunce 'Senin burada ne işin var' diyerek bana kotu kotu kelimeler kullandı. Ben 'Kızım seninle işim yok' dediğimde ise bağırmaya devam etti. Ben de bu sırada 112 Acil Cağrı Merkezi'ni aradım. Polis ekipleri gelince bana kadını tanıyıp tanımadığımı sordular. 'Yok ama evini gostereyim' dedim. Evi gosterdim, polis ve bekciler kadını alarak geldi. Kadın geldiğinde butun komşularım şahittir, bağırıp polislerin yanında kufurler etmeye başladı. Ben de polislere donerek 'Ağabey şuna bir terbiye verin, bakın cok ayıp oluyor. Mahalleye rezil oldum' dediğimde bekciler 'Bize işimizi sen mi oğreteceksin' diyerek saldırdı. Ben de kendimi savunduğum esnada yere yatırarak biber gazı sıktılar" dedi.Kadını hic tanımadığını belirten Dedecan, "Hatta 1 Ocak gunu gelen polislerin yanında kadına 'Siz bu şahıstan şikayetci misiniz?' dediklerinde, kadın 'Hayır' diye cevap verdi. Kadının ağabeyine de 'Şikayetci misiniz' dediklerinde o da 'Hayır' dedi. Bana sorduklarında ise mağdur olduğumu, arabamın cizildiğini soyledim. Beni biriyle karıştırıyor olabilir" ifadelerini kullandı.'SİNİRLE TORNAVİDA ALDIM, OTOMOBİLİ CİZDİM'Seray Kasapoğlu ise Osman Dedecan'ı daha oncesinde tanımadığını soyledi. Dedecan ile ilk defa otomobilini cizdiği gun karşılaştığını aktaran Kasapoğlu, "O gun saat 21.00 sıralarında evime giriyordum. Arkadaşımın babasıyla sohbet ederken, once yaklaştı ve 'Gel aracıma alkol alalım' dedi. Kolumdan tutar gibi oldu. Ben arkadaşımın evine gittim. Bir sure sonra kendi evime geldim. Sinirle tornavida aldım ve arabayı cizdim. Cizdikten sonra da pişman oldum. Kameranın da beni cektiğini gordum" dedi.'KONUŞMAK İCİN GİTTİM, KARISINA OLAYI ANLATTIM'1 Ocak gunu arabanın cizildiğinin fark edildiğini ve polisin gelip inceleme yaptığını kaydeden Kasapoğlu, "Ben konuşmak icin onların yanına gittim. Ben gittiğimde polis ve olayı yaşadığımız kişi yoktu. Arabanın icinde sadece karısı vardı. 'Arabayı ben cizdim' diyerek olayı birebir acıkladım. Kadına, 'Kocanız bana bu şekilde davrandı' dediğim zaman olay buyudu. Kadın 'Benim eşim boyle bir şey yapmaz. Benim eşim alkol kullanmaz. Namazında niyazındadır. Benim senin yaşında kızım var. Boyle bir şey olmaz' gibisinden sozlu tartışma yaşadık. Olay iyice buyumesin diye evime gittim" diye konuştu.'AĞABEYİMİ KAPININ ONUNDEN İTİBAREN DARBETMEYE BAŞLADI'Daha sonra tartışma yaşadığı Osman Dedecan'ın evin onune geldiğini ve hakaret etmeye başladığını iddia eden Seray Kasapoğlu, "Binaya gelerek butun zillere basmış, 'O kız burada mı?' diye herkese sormuş. Ben de ağabeyimi telefonla arayarak cağırdım. Osman Dedecan ile binanın birinci katında karşılaştık, bana orada bir tokat attı. Tokat atınca ağabeyim nefsi mudafa olarak beni korumaya calıştı. Aşağıya indiler, Osman Dedecan ağabeyimi kapının onunden itibaren darbederek otomobilin olduğu yere kadar goturdu. Darbederken de ağza alınmayacak hakaretler etmeye devam ediyordu. Burada herkes buna şahittir" şeklinde konuştu.'TATLIYA BAĞLANDI, HERKES EVİNE GİTTİ'1 Ocak gunu otomobili cizme olayını tatlıya bağladıklarına dikkat ceken Kasapoğlu, "Ben 'Masrafınız neyse odeyeceğim' dedim. 'Biz sizden şikayetci değiliz' dedik. Osman Dedecan da 'Zararımı karşılayacaksanız ben de şikayetci değilim' dedi. Olay burada tatlıya bağlandı ve herkes evine gitti" dedi.'SUCUNU BASTIRMAK İCİN BENDEN SONRA POLİSİ ARADI'Kasapoğlu, Osman Dedecan'ın 2 hafta sonra apartmanlarının onune gelerek hakaret etmeye başladığına dikkat cekti. Kasapoğlu, "Ben perdeden aşağı baktım. Onun olduğunu gorunce aklıma direkt eski olaylar geldi. Tartışma yaşanmasını istemediğim icin polisi aradım. Polise eski husumetli olduğum bir olay vardı ve şu an evimin onunde bulunuyor dedim. Sonra ise pencereye cıkarak 'Polisi aradım. Seninle hicbir şekilde muhatap olmuyorum' dedim. Polisi aradım deyince arabasını kendi evinin onune goturdu. Benim polisi aramam uzerine, kendisi de suc bastırmak icin polisi aramış" ifadelerini kullandı.'SUCLU DURUMA DUŞMEMEK İCİN OLAYLARI İZLEDİM'Hakaretler devam edince polis ekiplerinin Osman Dedecan'ı kelepcelediğini soyleyen Kasapoğlu, suclu duruma duşmemek icin olayları sadece izlediğini kaydetti. Kasapoğlu, "Ben polisi aradıktan sonra, kendisi de aile dostunu arayarak suc bastırmaya calışmış. Aile dostuna 'Ben senin yanına geldim. Kız yanlış anladı. Pencereden hakarette bulundu' gibi bir şeyler diyerek karakolda ifade verdi. Ben aşağıya indiğimde ise iki polis Osman Dedecan ile konuşuyordu. Sonrasında ne olduğunu anlamadığım bir şekilde hakaretler devam edince, polisler olaya el attı. Ben olaylar buyumesin diye hic birşey demedim. Suclu duruma duşmemek icin olan biteni izledim" dedi.Sozlu ve fiziki taciz olduğu icin sinirlendiğini ve otomobili cizdiğini kaydeden Kasapoğlu, ilk olaydan sonra birbirlerinden şikayetci olmadıklarını, son olaydan sonra şikayetci olduklarını sozlerine ekledi.'DARP OLAYI CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI'1 Ocak Perşembe gunu yaşanan olaylar ise cep telefonu kameralarına yansıdı. Osman Dedecan'ın, Seray Kasapoğlu'nun ağabeyi Selim Kasapoğlu'nu darbettiği anlar anbean goruntulendi. Dedecan'ın ağabey Kasapoğlu'na yonelik 'Bana artistlik yapma, beni tanıyor musun lan, kim lan bu. Gel lan gel arabama bak' dediği gorulurken, goruntuyu ceken kişinin ise 'Ayıp ediyorsun ağabey' sozleri goruntulere yansıdı. Cekilen bir başka goruntude ise olay yerine gelen trafik polisini işaret ederek, 'Abi seni şikayet edeceğim, kadına el kaldırdığın icin. Kadına el kaldırdı abla bu beyefendi. Kadının boğazını sıktı şu beyefendi' dediği anlar kaydedildi.