FOX TV Calar Saat Konuğu: Deniz Atac kimdir? Kac yaşındadır, nerelidir, ne iş yapmaktadır? Deniz Atac hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...
[h=3]FOX TV CALAR SAAT KONUĞU DENİZ ATAC KİMDİR?[/h]Deniz Atac, 1980 yılında Boğazici Universitesi İşletme Bolumu'nden mezun olduktan sonra Boğazici Universitesi ve Anadolu Universitesi'nde tezsiz yuksek lisans ve doktora calışmaları yapmıştır. Citibank N.A., Banque Indosuez, Credit Lyonnais ve Saudi American Bankası'nda Hazine ve Pazarlama Mudurluğu yapan Atac'ın, finans sektorundeki son gorevi İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkan Yardımcılığı'dır. Turkiye İş Bankası iştiraklerinden Fora Zeytin'in uretim ve pazarlama şirketleri olan Ant Gıda A.Ş. ve Zepa Pazarlama A.Ş.'nin dokuz yıl Genel Mudurluğu ile aynı donemde 4 yıl sureyle Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatcı Birliği Yonetim Kurulu Başkanlığı'nı yapmıştır. Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatcı Birliği'nin ilk kadın Yonetim Kurulu Başkanıdır. Ayrıca, 2002 yılında Dunya Gazetesi tarafından en başarılı profesyonel kadın yonetici secilmiştir.

2008 - 2009 tarihleri arasında kısa bir donem TEMA Vakfı Genel Mudurluğu yapan Atac, Mart 2009'dan sonra gonullu faaliyet olarak Yonetim Kurulu Başkan Yardımcısı iken 2011'de Mutevelli Heyeti Uyesi secilmiş ve 2013 yılı başında TEMA Vakfı Yonetim Kurulu Başkanı olmuştur.
Atac, 2016 yılında Turkiye Ucuncu Sektor Vakfı (TUSEV) Yonetim Kurulu Başkanlığı'na secilmiştir.