Her yıl başarılarına bir yenisini daha ekleyerek adını buyutmeye devam eden Klass Magazin dergisini kurarak başladığı yolculuğuna bugun Klass Medya Grubu Yonetim Kurulu Başkanı olarak devam eden Muammer Kapucuoğlu, Turkiye'nin en başarılı cemiyet ve magazin dergisi Klass ile bir kez daha odule layık goruldu.
[h=3]17. YILINA GUNLER KALDI[/h]Deneyimli Gazeteci Muammer Kapucuoğlu tarafından kurulan ve 17. yılına sayılı gunler kalan, her ay daha da yukselen cizgisiyle okurlarının beğenisini kazanan Klass, calıştığı ve iş ortaklığı yaptığı her markanın başarılı gelişimini destekleyerek bugun Muammer Kapucuoğlu'nun onderliğinde Klass Medya Grubu olarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.

[h=3]86. ODULUNU ALDI[/h]Bunyesine Klass TV'yi de ekleyerek medya sektorundeki gucune guc katan ve ilkleri başarmaya devam eden Klass aynı zamanda pozitif habercilik anlayışıyla da iş, sanat ve sosyal yaşam dunyasının nabzını tutuyor. 2020 yılı boyunca da Turkiye'nin en cok reklam yatırımı alan dergileri arasında yer alan Klass farkını ise aldığı 86 odul ile kanıtlıyor.
[h=3]"YENİ BİR ODUL ALMANIN HEYECAN VE SEVİNCİNİ YAŞIYORUM"[/h]2021 Uluslararası Marka Liderleri Zirvesi Odul Toreni'nde bir kez daha odul alma mutluluğu yaşayan Klass Medya Grubu Yonetim Kurulu Başkanı Muammer Kapucuoğlu, layık gorulduğu odulu alırken duygularını "Bugun burada harika bir atmosferde, alkışlar arasında, gurur ve mutlulukla yeni bir odul daha almanın heyecan ve sevincini yaşıyorum. 86 odulle Turkiye ve dunyanın en cok odul alan yayın kuruluşu olduk. Klass ekibi olarak bir kez daha onurlu ve gururluyuz. Biz aslında hem okuyucularımızla hem reklam verenlerimizle hem de iş ortaklarımızla bir aile oluşturduk. Nice nice harika oduller Klass ile birlikte olsun." sozleriyle dile getirdi.