Survivor'da eleme konseyi oncesinde sembol ve odul oyunu vardı. Odul oyununda adaya yeni gelen Duygu acı bir olay yaşadı. Gonulluler takımında yarışan Duygu, parkurda mucadele ederken yere duştu.
"Belim yan dondu. Belimi hissediyorum şu an' sozleriyle feryat eden Duygu hastaneye kaldırıldı. Sembol oyunundan sonra yarışmacılar odul oyununda mucadele etti.
Kıyasıya rekabetin yaşandığı odul oyununda yarışma 9-9'a geldi. Finale damga vuran Melis atışlarıyla one gecti ve odul oyununu takımı Unluler'e kazandırdı.
Odul oyunu sonrası yarışmacılar ada konseyine geldi. Ada konseyinde hem Unluler'den hem de Gonulluler'den iki kişi iki ismi soyledi. O isimler Oyku ve Dora oldu. Boylelikle eleme Oyku, İlayda, Dora ve Sancakay arasında gecti.
Acun Ilıcalı adaya veda eden ismi acıkladı. Adaya veda eden isim Gonulluler takımından Sancakay oldu. Adını oğrendikten sonra buyuk şok yaşayan Sancakay şu acıklamayı yaptı:
Herkes kalbinin ekmeğini yer. Yazılma sebeplerimi tek tek dinlediğim zaman gurur duyuyorum. Elimden geldiğince mucadele etmeye calıştım.
İnşallah bu yarışmaya devam eden herkes benim gibi karakterinden odun vermeden olduğu insan gibi devam edebilir. Hakkımızda hayırlısı boyleymiş.
Kaynak: Hurriyet