- İsmail Kartal: "Antalya macına iyi hazırlanıp, ilk yarıyı moralli bitirmek istiyoruz"
TRABZON - Konyaspor Teknik Direktoru İsmail Kartal, Trabzonspor macından sonra yaptığı acıklamada, "Trabzon daha cok pas yapıp daha isabetli paslar yaptı. Etkili oyuncularla sonuc aldılar. Oyuncularımızla konuşup, Antalya macına en iyi şekilde hazırlanıp oradan alacağımız puanlarla ilk yarıyı moralli bir şekilde bitirmek istiyoruz" dedi.
Super Lig'in 20. haftasında Konyaspor deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'a 3-1 mağlup oldu. Macın ardından duzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktoru İsmail Kartal, Sehic'in sakatlanmasının takımı etkilediğini belirterek, "Isınma bittikten sonra tam iceriye girerken Sehic'in sakatlanması bizi ve takımı moral olarak etkiledi. Ayrıca Abdulkadir'in sakatlığı oldu. Hem kendisi hem de Trabzonspor camiasına gecmiş olsun diliyorum. Boyle genc ve yetenekli oyuncuların bir an once sahalara donmesini futbol adamı olarak istiyorum. Trabzonspor camiasına tekrar gecmiş olsun. Boyle şanssız bir şekilde maca başladık ama iyi başladık. Oyunun başlarında 2-3 pozisyonumuz vardı. Trabzonspor'a da şans vermedik. Sonucta ilk yarı bir gol buldular. Kademe hatasından bir gol yedik. İkinci yarı yaptığımız değişikliklerle zaman zaman biz zaman zaman Trabzonspor ustunluk kurdu. Trabzon'dan daha cok şut bulmuşuz. Trabzon gibi onemli bir takıma karşı da 6 tane korner bulmuşuz, Trabzon'un korneri yok. Trabzon'un neyi iyiydi diye bakarsak; daha cok pas yapıp daha isabetli pasları olduğu icin etkili oyuncularla sonuc aldılar. Oyuncularımızla konuşup Antalya macına en iyi şekilde hazırlanıp oradan alacağımız puanlarla ilk yarıyı moralli bir şekilde bitirmek istiyoruz. Her iki takım oyuncuları da zor şartlar altında, sık oynanan mac trafiğinde elinden gelenin en iyisini yapmaya calıştı. Bu mactan sonra hafta sonuna en iyi şekilde hazırlanmaya calışacağız. Trabzonspor'a da bundan sonraki maclarında başarılar diliyorum" diye konuştu.