Karaman'da hastanede hasta yakınları arasında cıkan tartışmaya mudahale eden ozel guvenlik gorevlisi bacağından bıcaklandı.
Ataturk Bulvarı'nda kendine zarar veren ve ambulansla Karaman Eğitim Araştırma Hastanesi Acil servisine getirilen kişi tedavi edilirken hastaneye gelen yakınları kendi aralarında tartışmaya başladı. Bunun uzerine hasta yakınlarını dışarı cıkarmak isteyen hastanenin ozel guvenlik gorevlilerinden birine hasta yakını E.U. kafa attı. Bu sırada E.U kendisine mudahale etmek isteyen guvenlik gorevlisi Abdullah Sağturk'u bacağından bıcakladı.

Şupheli gozaltına alınırken, yaralı Sağturk tedavi altına alındı.
Olaydan sonra hastaneye gelen Başhekim Ahmet Yılmaz yaralı guvenlik gorevlisini ziyaret ederek gecmiş olsun dileklerini iletti.
AA muhabirine acıklamalarda bulunan Başhekim Yılmaz, "Arkadaşımıza, tum personelimize gecmiş olsun diyorum. Cıkan arbedede arkadaşımız bıcakla yaralanmış. Cok şukur ucuz atlatmış. Sağlıkta şiddetin her turlusunu kınıyoruz." dedi.
Bıcakla yaralanan guvenlik gorevlisi Sağturk'te olayı gazetecilere şoyle anlattı:
"Acile biri bayan 3 şahıs geldi. Biri kendi elini kesmiş. Bayan, sanırım kendine zarar verenin eşi. Acilde tartışmaya başladılar. Bayanı dışarı cıkardık. Daha sonra diğer ikisi tartışmaya kufretmeye başladılar. Bizim guvenlikci arkadaş mudahale etti. Ona kafa attılar. O sırada şahsı ben tuttum. Bu sırada bıcağı sapladı. Ben bıcağı yiyince hemen şahsın eline vurdum, bıcak duştu. Vurmasam diğer 2 arkadaşı da karnından bıcaklayacaktı. Tedavim yapıldı, Şu anda iyiyim. Bu olayı şiddetle kınıyorum. Bizler de burada insanların sağlığı, guvenliği icin calışıyoruz Onlara ne yaptık."
Bir diğer guvenlik gorevlisi Murat Uzum'de uzgun olduklarını ve bu tur şiddet olaylarını kınadıklarını soyledi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Mehmet Cetin