Acelya Devrim Yılhan, Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye, Han, Gulben ve Neriman'ın annesi Hasibe'ye hayat veriyor. TRT 1'in en cok izlenen dizilerinden olan Masumlar Apartmanı Safiye'nin annesi ve arasından yaşananlar ekran başındaki izleyicilerin ilgisini cekiyor ve cok uzuyor. Acelya Devrim Yılhan adını ilk olarak Leyla ile Mecnun dizisi ile duyurmuştur. Peki, Masumlar Apartmanı anne kim? Masumlar Apartmanı Hasibe kimdir? Masumlar Apartmanı Hasibe'yi canlandıran Acelya Devrim Yılhan kimdir?
[h=3]MASUMLAR APARTMANI HASİBE KİMDİR? ACELYA DEVRİM YILHAN KİMDİR?[/h]Masumlar Apartmanı anne karakterine Acelya Devrim Yılhan hayat vermektedir. Acelya Devrim Yılhan 2 Eylul 1985, Ankara doğumlu Turk tiyatro,sinema ve dizi oyuncusudur.

Acelya Devrim Yılhan doğum tarihi : 2 Eylul 1985
Acelya Devrim Yılhan kac yaşında : 35
Acelya Devrim Yılhan aslen nereli : Ankara
Acelya Devrim Yılhan mesleği ne : Oyuncu
Acelya Devrim Yılhan burcu ne : Başak
Emekli albay bir baba ile ev hanımı bir annenin tek cocuğudur. Bilkent Universitesi Tiyatro Bolumu Oyunculuk Anabilim Dalı'ndan mezun olmuştur. Adını Leyla ile Mecnun dizisindeki Eylul karakteri ile duyurmuştur. Kariyerinin başında Unutma Beni dizisinde rol almış ardından Beni Unutma filminde Olcay rolunde oynamıştır. 2013 yılında İnadına Yaşamak dizisinde oynamıştır. 2015 yılında Ve Panayır Koyden Gider filminde oynamıştır.
[h=3]ACELYA DEVRİM YILHAN DİZİ, FİLM VE TİYATRO OYUNLARI[/h]2011 : Beni Unutma (Film)
2015 : Ve Panayır Koyden Gider (Film)
2009-2012 : Unutma Beni (Dizi)
2010-2012 : Deniz Yıldızı (Dizi)
2011-2012 : Leyla ile Mecnun (Dizi)
2013-2014 : İnadına Yaşamak (Dizi)
2016 : RengÂrenk/ Kacın Kurası (Dizi)
2017 : Şevkat Yerimdar (Dizi)
2020 : Masumlar Apartmanı (Dizi)
2010 : Zaman Fırfırlarıyla Yolculuk (Tiyatro)
2018 : Dali'nin Kadınları (Tiyatro)