Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagul'un fragmanda ve 36. bolumde yer almaması Nare Sefirin Kızı'ndan ayrıldı mı? Neslihan Atagul neden yok? Neslihan Atagul Sefirin Kızı'ndan ayrılıyor mu? sorularını da beraberinde getirmişti. Sefirin Kızı instagram hesaplarından resmi bir acıklama yaptı. Peki, Neslihan Atagul Sefirin Kızı'ndan neden ayrıldı?
[h=3]NARE DİZİDEN AYRILDI MI, OLDU MU?[/h]Gecirdiği rahatsızlık nedeniyle Sefirin Kızı dizisine devam edemeyeceğini acıklayan Atagul, '' Herkese merhaba. Oynarken hucrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans gostersem de vucudum o toleransı bana gostermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkur ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkur ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız. En yakın zamanda başka hikayelerde goruşmek uzere...'' ifadelerine yer vererek veda etti.

[h=3]SEFİRİN KIZI NARE NEDEN YOK?[/h]Gecirgen bağırsak sendromu adı verilen hastalık nedeniyle Star TV'de yayın hayatını surduren Sefirin Kızı dizisinin kadrosunda cıkacağını acıkladı.
[h=3]NESLİHAN ATAGUL KİMDİR?[/h]Atagul, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul'da dunyaya geldi. Annesi Beyaz Rus, babası Cerkes kokenlidir. 2005 yılında reklam filmi ile sektore adım attı. Yeditepe Universitesi Tiyatro Bolumu'nde okudu.
Neslihan Atagul Doğulu, oyunculuk hayatına ilk kez 2006'da Yaprak Dokumu dizisinde Deniz karakteriyle adım atmıştır. Yine 2006 yılında İlk Aşk filminde oynadı ve bu film ile Altın Koza Film Festivali'nde "Umut Veren Genc Kadın Oyuncu" odulune layık goruldu. 18 Kasım 2011 tarihinde Atv'de yayına başlayın, Mahsun Kırmızıgul'un senaristliğini ve yonetmenliğini yaptığı ilk dizi calışması olan "Hayat Devam Ediyor" adlı dizide oynadı. 2012 yılında otobuslerin uğradığı bir mola yerinde calışan iki gencin oykusunu anlatan filmde Zehra rolune hayat verdi. Araf filminde rol alan Atagul, 2013 yılında Peyami Safa'nın aynı adlı romanından uyarlanan ve yonetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı, başrollerini Kadir Doğulu ile Paylaştığı Fatih Harbiye adlı televizyon dizisinde oynadı.
2015 yılında Senden Bana Kalan adlı sinema filminde Ekin Koc ile başrolleri paylaştı. Ekim 2015 ayında Star TV'de gosterilmeye başlayan, başrollerinde Burak Ozcivit ve Atagul'un oynadığı Kara Sevda adlı dizide oynamıştır. 2016 yılında Pantene markasının reklam yuzu oldu. 25 Kasım 2015 tarihinde, Kadir Doğulu ile nişanlanmış daha sonra da evlenmiştir.