yonetmeliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur'un birlikte kaleme aldıkları Turk yapımı dram dizisi Sefirin Kızı dizisinde şok ayrılık! Neslihan Atagul Sefirin Kızı dizisinden ne den ayrıldı? Neslihan Atagul hastalığı ne?
[h=3]NESLİHAN ATAGUL SEFİRİN KIZI DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?[/h]Neslihan Atagul sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası şaşkınlık yarattı. Diziye, "Herkese merhaba. Oynarken hucrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans gostersem de vucudum o toleransı bana gostermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! Teşekkur ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkur ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde goruşmek uzere..." sozleri ile veda etti.

[h=3]NESLİHAN ATAGUL HASTALIĞI NE?[/h]Rahatsızlığı sebebiyle Sefirin Kızı dizisinden ayrılacağını duyuran Neslihan Atagul, gecirgen bağırsak sendromu sebebiyle diziden ayrıldı. Peki, gecirgen bağırsak sendromu nedir? Vucudumuzun işlevi acısından beyinden sonra 2. onemli organ bağırsağın, işlevi yapamaması, sindirilmiş besinlerden haric diğer kucuk besinlerin kana karışmasına gecirgen bağırsak sendromu denir. Zararları maddeler boylelikle kana kolay karışır. Besin alerjileri, bağışıklık sistemi hastalıkları, deri hastalıkları, norolojik hastalıklar, vitamin eksiklikleri gibi belirtiler gosterir.