2016 yılında coklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi goren sosyal medya fenomeni ve DJ Caner Calışır hayatını kaybetti. Haberin kısa surede duyulmasının ardından Caner Calışır neden oldu? Caner Calışır'ın olum sebebi ne gibi konular araştırıldı.
[h=3]CANER CALIŞIR KİMDİR?[/h]Calışır, 1989 yılında İstanbul'da dunyaya geldi. Berna Arıcı ile cektiği "Berna sacında kene var topla topla gene var" videosuyla populer hale geldi ve ardından "Ablan Star Bebeğim" sozleriyle de unune un katarak devam etti. Caner Calışır, Radyo elevizyon bolumunden mezun oldu. Vine'daki videolarıyla bilinse de Hakan Kakız ile TV ve sosyal medya dunyasına adım attı.
O Hayat Benim, Kiraz Mevsimi gibi dizilerde rol alan Calışır, komedyen Okan Bayulgen ile de calışmalar yuruttu. Diğer yandan fenomen isim DJ olarak calışıyordu. Caner Calışır, Kanal D'nin başarılı calışmalarından Benimle Soyle adlı yarışma programında juri uyeliği yaptı. Radyo programlarına da katılarak adından soz ettirmeye devam eden Caner, Kerimcan Durmaz ile olan videoları ile Instagram'da bir milyon takipciye ulaştı.
Sosyal medya fenomeni ve DJ Caner Calışır, 2016 yılında coklu organ yetmezliği nedeniyle bir sure hastanede tedavi gormuştu ve 10 Haziran 2020 tarihinde de kalp krizinden oturu yaşamını yitirdi.
[h=3]CANER CALIŞIR NEDEN OLDU?[/h]DJ'lik yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Calışır, kalp krizi nedeniyle vefat etti. Daha once de coklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi goren Calışır'ın ani olumu sevenlerini yasa boğdu.
[h=3]UNLULERDEN VEDA MESAJLARI![/h][h=3]İREM DERİCİ[/h]Calışır ile yakın arkadaş olan Derici, Instagram hesabından,"Daha bir hafta once 'Biz neler atlattık, bunlar vız gelir abla' dememiş miydik biz? Huzurla uyu Caner, kalbim sızlıyor. Seni cok seviyorum ve cok cok uzgunum. Cok uzgunum" ifadelerini kullandı.
[h=3]SELİN CİĞERCİ[/h]Ciğerci, uzuntusunu şu sozlerle belli etti: "Bugun hayatımın en kotu gunlerinden birini yaşıyorum. Mekanın cennet olsun arkadaşım."
[h=3]HAKAN KAKIZ[/h]"Cocukluk anılarım gitti. Şuan tarifsiz duygular icindeyim. Ağlıyorum, susuyorum, boş boş bakıyorum. Olum cok acı ama erken olum her şeyden acı. Hepimiz şoktayız. Ani bir kalp krizinden dolayı vefat etti Caner'imiz. Nurlar icinde uyu eski dostum."
[h=3]SAMET LİCİNA[/h]Fenomen Samet Licina ise Caner Calışır'ın fotoğrafını paylaşarak, "Toprağın bol, ruhun huzurlu olsun" yorumunu yaptı.