Eşkıya Dunyaya Hukumdar Olmaz kadrosu ve konusu ile buyuk beğeni topluyor. Son bolumun ardından izleyiciler, Eşkıya Dunyaya Hukumdar Olmaz yeni bolum fragmanını araştırmaya başladı. Peki,bugun Eşkıya Dunyaya Hukumdar Olmaz var mı? Eşkıya Dunyaya Hukumdar Olmaz ne zaman, saat kacta? Heyecan yaratan konusu ve oyuncuları ile izleyicilere nefes kesen anlar yaşatan Eşkıya Dunyaya Hukumdar Olmaz'ın yeni bolum fragmanı ve daha fazlası haberimizde...
[h=3]EŞKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ HANGİ GUN, HANGİ KANALDA?[/h]Eşkıya Dunyaya Hukumdar Olmaz 19 Ocak Salı gunu saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Hızır Cakırbeyli, kadim dostu Tipi'nin hayatını kurtarmaya calışırken aldığı acı haberle dunyası kararır. Cakırbeyli ailesinin cınarı, ailesi ve sevdiklerini korumak icin aldığı kararlarla herkesin saygısını kazanan Hayriye Cakırbeyli, hakkın rahmetine kavuşur. Bu olay, tum ailede şok etkisi yaratırken en cok da Hızır Cakırbeyli'yi boşluğa duşurur. Hızır Cakırbeyli, annesinin vefatını hazmetmeye calışırken bir yandan da iclerindeki hainle uğraşır. İhanet eden Ebru'ya adım adım yaklaşan Hızır Cakırbeyli, namlunun ucundadır. Ebru ise Hızır Cakırbeyli'yi ortadan kaldırmak icin hizmetinde olduğu şebekeden izin ister.

EŞKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ İZLEMEK İCİN TIKLAYINIZ (Başlama saati 20.00)