Misli.com 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegolspor, 2'nci Lig ekiplerinden Turgutluspor'dan orta saha oyuncusu Samet Gunhan ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.
Kulup tesislerinde duzenlenen imza torenine İnegolspor yonetim kurulu uyeleri Volkan Kardaş ile Ali Ezim katıldı.

İmza toreni sonrası konuşan Kardaş, şunları soyledi: "Oncelikle Samet kardeşimize kulubumuze geldiği icin cok teşekkur ediyorum. Hoş geldi sefalar getirdi. Samet kendini bu liglerde ispat etmiş bir futbolcu. Yıllardır bu ligde ve şampiyonluklarda yaşadı. Geldiği takımda da zaten kaptandı. Samet yeteneğiyle on plana cıktı. Sağ olsun teklifimizi de geri cevirmedi. Bu sene ve onumuzdeki senede inşallah bize katkı vererek ust lige cıkmamıza yardım edecek. İnşallah o da kazanacak bizde. Anlaşmanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."Samet Gunhan ise "Ben İnegolluyum, İnegolspor altyapısında yetiştim. İnegolspor altyapısında oynarken, hepimizin hayali bir gun İnegolspor formasını profesyonel olarak giyinmekti. Burada profesyonel olamamıştım. Dışarıda profesyonel oldum. Uzun yıllardır da dışarıda oynuyorum. Ama İnegolspor'da oynamak, geri donmek hep aklımda vardı. O gunde bu zamana nasip oldu. Cok mutluyum. Beni buraya kazandıran yonetime, beni destekleyen herkese teşekkur ederim. Burada guzel bir ortam guzel bir takım var. Bu yıl ve onumuzdeki yıl hedefler doğrultusunda katkı vermeye geldim. İnşallah hepimiz icin hayırlısı olur. Cok mutluyum. İnegolspor taraftarları bu ligde her zaman adından soz ettirmiştir. İnegolspor zaten bu ligin ağabeyidir. Taraftara inşallah bu sene ve onumuzdeki sene guzel futbol izlettireceğiz. Bizi takip etsinler. Şimdiden onlara da desteklerinden dolayı teşekkur ederim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Yavuz YILMAZ