"Mesut'un şampiyonluk mucadelemizde de buyuk rekabet avantajı yaratmasını bekliyoruz"
"Perotti icin yaptığımız mukavele cercevesinde adımlar atmak zorundayız"

"Vedat'ın donmesi ile ilgili bir bilgim yok""Dort buyuk kulup başkanından birinin başkan olması gerekir""Taraftarım da bu konuda hazırlıklı olsun, bu konuyu boşlamasın""Osayi-Samuel onemli bir oyuncu, yaz icin anlaştık" "Mustafa Cengiz ile problem yok" Mustafa AKIN - Kaan ULKER/ - Ali Koc, "Mesut ile diğer buyuk isimler arasında buyuk fark var. Onlar elin oğlu Mesut evin oğlu. Mesut evine geldi. Memleketine ve tuttuğunu takıma geldi. Burada buyuk fark var" dedi.Fenerbahce Kulubu Başkanı Ali Koc, 3-1 kazandıkları MKE Ankaragucu macının ardından acıklamalarda bulundu. Ali Koc, ligde 5'te 5 yaptıkları icin mutlu olduklarını dile getirerek, "Perşembe zor bir macımız var. Devre arasına iki mac kaldı. Bu galibiyetleri alırsak bizim iyi olur. Sivas zor bir mac. Tek tek maclara bakıyoruz. Cok iyi oynamadığımız maclarda da kazanmak iyi. Son donemde averaj acısından da iyiyiz. Takımda bir inanmışlık var. Aile olma yonunde onemli işaretler goruyorum. İnişler cıkışlar her takım icin olacak. Bir iniş de olur umarım kısa sureli olur. Macları erken koparsak genc oyunculara daha cok şans vereceğiz. Her mac adım adım hedefe odaklanmış bicimde devam ederiz" dedi. "MESUT'UN ŞAMPİYONLUK MUCADELEMİZDE DE BUYUK REKABET AVANTAJI YARATMASINI BEKLİYORUZ" Ali Koc Mesut Ozil ile ilgili olarak, "Ruya daha gercekleşmedi. Onemli adımlar atıyoruz. Mesut'a ve ailesine hoş geldiniz diyorum. Hem kulubune hem de memleketine hoş geldin diyorum. Buyuk marka transferi. Cumartesi akşamından itibaren medyada ve dunya capında transferinden ne kadar bahsedildiğinize bakarsanız milyonlara ulaştı. Bizim icin onemli olan Mesut'un takımın parcası olması. Bu takımın her futbolcusu değerli ve onemli. Onlara da liderlik yapması, hunerlerini gostermesi ve Mesut'un ne olduğunu dunyaya gostermesini ve şampiyonluk mucadelemizde de buyuk rekabet avantajı yaratmasını bekliyoruz. Gecmişte de buyuk isimler Turkiye'ye geldiler ve beklenen gercekleşmedi. Burada oyle bir endişemiz yok. En buyuk arzumuz en kısa zamanda bildiğimiz Mesut'un aşık olduğunu takımda hunerlerini gostermesi. Mesut ile diğer buyuk isimler arasında buyuk fark var. Onlar elin oğlu Mesut evin oğlu. Mesut evine geldi. Memleketine ve tuttuğunu takıma geldi. Burada buyuk fark var. Hicbir sakatlığı yok. Taraftara teşekkur ediyorum. Bu surecte bizi var gucuyle desteklediler. Ucak yolunu takip eden firma bizle iletişime gecti. Toplamda 1 milyon 880 bin kişi ucağı internetten takip etmiş. 312 bin kişi ayı anda bağlanmış uygulamaya. Bu cok buyuk rekor. 599 bin twit atılmış. Ronaldo'nun rekorunu gecmiş. Taraftarın cok buyuk beklentisi var. Umarım da Mesut bu beklentiyi veriri. Yakın zamanda bir imza torenimiz olacak. Hicbir transfer imzalar atılmadan resmiyete kavuşmamıştır. Transfere değer katanları da zamanı gelince anlatacağım. Taraftar lutfen desteklemeye devam etsinler. Formalara buyuk teveccuh olacağına da inanıyorum. İmza gunu de bir Fener ol rekoru bekliyoruz. Bize buyuk katkısı olur. Taraftarında bu corbada tuzu olacağına inanıyorum. Boyle bir taraftarın başkanı olmaktan da guru duyuyorum" diye konuştu "PEROTTI İCİN YAPTIĞIMIZ MUKAVELE CERCEVESİNDE ADIMLAR ATMAK ZORUNDAYIZ" Perotti'nin sakatlık gecmişine bakıldığında risk olduğunu ifade eden Ali Koc, "4 mac oynadı 3 macta galibiyette buyuk rol oynadı. Talihsiz bir şekilde yeni sakatlığı nuksetti. Gorunen o ki buz sezon faydalanamayacağız. Yaptığımız mukavele cercevesinde adımlar atmak zorundayız. Fenerbahce'ye inanarak geldi. Ama istediğimiz gibi gitmedi. Sahada olduğu sure boyunca bize buyuk katkı sağladı" şeklinde konuştu."VEDAT'IN DONMESİ İLE İLGİLİ BİR BİLGİM YOK" Vedat Muric ile ilgili kendisine gelen bir şey olmadığını aktaran Ali Koc, "Vedat'ın donmesi ile ilgili bir bilgim yok. Onu seven bir abisi olarak başarılı olmasını cok istiyorum. İnşallah hayallerinin uzerinde başarılar kazanır. Sabırlı olmalı. Vedat buranın cocuğu. Turkiye'ye donmesi soz konusu olursa ilgilenir ama oyle bir durum soz konusu değil. Hazard ile ilgili bir şeyin olmadığını net olarak soyleyeyim" dedi. "DORT BUYUK KULUP BAŞKANINDAN BİRİNİN BAŞKAN OLMASI GEREKİR" Ali Koc, Kulupler Birliği Vakfı başkanlığı hakkında yoneltilen bir soruya, "Başkanlık ilgili ilgi bir talep yok. Zor donemden geciyoruz. Kuluplerin cıkarlarının korunması lazım. Dort buyuk kulup başkanından birinin başkan olması gerekir. Hatta birisinin şoyle bir onerisi var, bir sene onceki şampiyon takımın başkanı kulupler birliği başkanı olmalı" diye cevap verdi. "TARAFTARIM DA BU KONUDA HAZIRLIKLI OLSUN, BU KONUYU BOŞLAMASIN" Yayıncı kuruluş ile ilgili olan sıkıntıları Erzurum'da dile getirdiğini ifade eden Ali Koc, " Dile getirmeye de devam ediyorum. Taraftarım da bu konuda hazırlıklı olsun, bu konuyu boşlamasın. Bu bir sorun. Ozetlerden, cizilen cizgilerden, tekrarlardan gibi kabul edemeyeceğimiz şeyler var. En son kufur olayı var. Biz de adım adım hamlelerimizi yapıyoruz. Bizim kurum ile sahipleri ile bir sıkıntımız yok. Sıkıntımız oraya coreklenmiş bir yapının Fenerbahce ile uğraşmaları. Bu yaptıkları bardağı taşırdı. Biz de ilişkiler aynı olmayacağını belittik. Bugun mac oncesi roportajlarda giyilen tişortu beğenmediler ki yayın yapmadılar. Led ekranlarda da tepkimizi koyduk. Biz adil, tarafsız bir yayın ilkesi istiyoruz. Hepimiz aynı gemideyiz. Yayıncı kuruluş para kazanacak ki futbol pastası buyusun. Hissedarları ve kurum ile bir sorunumuz yok" dedi."OSAYİ-SAMUEL ONEMLİ BİR OYUNCU, YAZ İCİN ANLAŞTIK" Ali Koc, Osayi-Samuel'in onemli bir oyuncu olduğunu ve yaz donemi icin anlaştıklarını belirterek, "Erken gelsin isterdik ama sunulan şartla kabul edeceğimiz noktada değil. Ofansif orta saha, sol ayaklı stoper aldık. Samuel olmazsa yerine bakacağız. Oyle bir lig yaşıyoruz ki bu transfer penceresinde fırsatları değerlendirmek lazım. Butun amac, yazın yoğun transfer trafiğinde olmamak. Bu kış yapacaklarımıza ilaveten yazın da bir iki dokunuşla devam etmek istiyoruz" diye konuştu. "MUSTAFA CENGİZ İLE PROBLEM YOK"
Mustafa Cengiz ile yan yana oturup konuştuklarını da dile getiren Ali Koc, "Problem yok. Biz medeni insanlarınız. O kendi camiası ben de kendi camiam icin doğruları soyledim. Benim kendisine sevgim ve saygım vardır" şeklinde konuştu.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Mustafa AKIN