KAYSERİ'de muhtarlıkta sıra beklediği sırada duşen hurdacı Suleyman Aslan (42), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay anı ise, muhtarlığın guvenlik kamerasına yansıdı.
Olay saat 15.00'de Melikgazi ilcesi Kılıcaslan Mahalle muhtarlığında meydana geldi. Sosyal yardımlaşmadan yararlanmak icin mahalle muhtarlığına gelen Suleyman Aslan, koltuğa oturarak sırasını beklemeye başladı. Bu sırada fenalaşan Aslan, once ayağa kalktı, ardından da dengesini kaybederek duştu. Mahalle muhtarı Abdullah Yiğit'in ihbarı sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, Aslan'ı Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. urdacılık yaptığı oğrenilen Aslan, hastanede doktorların tum mudahalesine rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi nedeniyle olduğu tahmin edilen Aslan, otopsisi yapılmak uzere hastane morguna kaldırıldı.Muhtarlıkta yaşanan olay ise guvenlik kamerasına yansıdı. Goruntulerde Suleyman Aslan'ın muhtarlıkta oturduğu sandalyeden ayağa kalktığı sırada yere yığıldığı goruldu. Olayı anlatan Kılıcaslan Mahalle Muhtarı Abdullah Yiğit, "Suleyman, sosyal yardımlaşmadan yararlanmak istediğini belirterek, muhtarlığımıza başvurdu. Bende işlem yaparken kendisine cay ikram ettim. Bir anda dengesini kaybederek yere duştu ve başı kanadı. Ben de mudahale ettim. Sonra ambulans cağırdım" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Yasin DALKILIC