Hollywood dunyasının en populer aksiyon filmlerinden John Wick, pandemiden nasibini alan yapımlar arasına girmişti. Filmin yapımcıları, gectiğimiz yılın Mayıs ayında serinin dorduncu filmi olacak John Wick 4’un cıkış tarihinin 2022 yılı olacağını acıklamıştı.
Gosterim tarihi ertelenen filmin haliyle cekimleri de ertelenmişti. Filmin oyuncularından Ian McShane, vermiş olduğu bir roportajda filmin cekimlerine bu yıl başlanacağını acıkladı.
[h=2]John Wick 4 ve 5, art arda cekilecek[/h]

Filmde yer alan Continental Hotel’in sahibi ve zamanla John Wick’in baş duşmanı haline gelen Ian McShane, Collider adlı bir internet sitesine acıklamalarda bulundu. McShane, 2021 yılında John Wick 4’un cekimlerine tekrar başlanacağını ancak kesin bir tarihin henuz belirlenmediğini dile getirdi.
Senaryonun bitmek uzere olduğunu belirten unlu aktor, şu acıklamalarda bulundu; “Keanu Reeves ve ben, birbirimizin yeni yılını kutladıktan sonra bu yıl tekrar goruşmeyi diledik. Senaryonun hala yapım aşamasında olduğunu ve işlerin en yakın zamanda tamamlanacağını biliyorum. John Wick 4’u ve 5’i art arda cekeceğimizi soylediler, ancak ne zaman olacağı hakkında bir fikrim yok. Studyolardan surekli farklı bilgiler gelmeye devam ediyor ama yeni filmin cekimlerine bu yıl icerisinde başlayacağımızı duşunuyorum.”