AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, "Randevusu gelen, hekimi tarafından cağırılan her hemşehrimizin ihmal etmeden vaktinde aşısını yaptırmasını arzu ediyorum." dedi.
Konya'nın Ilgın ilcesine gelen Usta, restorasyon calışmaları tamamlanan Ulu Cami, Ilgın 100 Yataklı Devlet Hastanesi'ni gezdi, Ilgın Sağlık Mudurluğu, AK Parti Ilgın İlce Başkanlığı ve Ilgın Belediyesi'ni ziyaret etti.
Usta, Ilgın ziyareti sırasında gazetecilere yaptığı acıklamada, AK Parti Ilgın İlce Başkanlığını ziyaret ederek goreve gelen Başkan Omer Apil'e hayırlı olsun dileklerini ilettiğini soyledi.
Yonetim kurulu uyeleriyle ilceye ilişkin istişarelerde bulunduklarını anlatan Usta, "Ilgın'da guzel bir uyum icerisinde calışmalar ve yatırımlar devam ediyor. Ilgın icin elimizden gelen her şeyi yapmaya gayret ederek, 'Durmak yok, yola devam' diyoruz. Ilgın icin planladığımız projelerimiz ve calışmalarımız devam ediyor. Yıllardır tadilat aşamasında olan Ulu Cami'yi ziyaret ettik. Ilgınlıların tarihi bir mekanda ibadet etmesi, bizleri ziyadesiyle memnun etti. Emeği gecen herkese teşekkur ediyoruz. Hastane ve İlce Sağlık Mudurluğumuzu de ziyaret ettik. Aşılama işlemleri başladı. Şu an icin Ilgın'da aşı olmamış sağlık calışanımız yok. İnşallah en kısa sure icerisinde de vatandaşlarımızın randevu sistemiyle aşılamaları başlayacak. Buradan hemşehrilerimize şunu ozellikle ifade etmek isterim, randevusu gelen, hekimi tarafından cağırılan her hemşehrimizin ihmal etmeden vaktinde aşısını yaptırmasını arzu ediyorum." ifadelerini kullandı.
Ilgın Belediye Başkanı Yalcın Ertaş da Usta'nın Ilgın'a yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Ramazan Koc