Turkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu (TOGG), Twitter uzerinden yeni bir acıklama yaptı. Yapılan acıklamalar kapsamında yerli otomobilin Gemlik'teki uretim tesisinin geldiği son aşamadan bahsedilirken, uretim tesisinin yapım aşamasında calışmak isteyen vatandaşları da sevindirecek bir haber verildi.
TOGG'un Twitter hesabından yapılan acıklamalara gore ustyapı calışmaları başlamış durumda. Bu bağlamda da yeni personel alınacağını soyleyen TOGG, bu ay icerisinde 220, bu yıl icerisinde ise toplam 1.500 kişinin istihdam edileceğini acıkladı. Boylelikle vatandaşlar icin de yeni bir gelir kapısı acılmış olacak.
[h=2]Boya, enerji ve govde uretim birimlerinin altyapı calışmaları tamamlandı[/h]

Yapılan paylaşımda, inşaat calışmalarının geldiği son noktaya da değinildi. 550 bin metrekarelik kazı calışması yapıldığını ifade eden yetkililer, 225 bin metre kare dolgu yapıldığını, ayrıca 30 bin 900 adet de guclendirme kolonu yerleştirildiğini acıkladılar. Boylelikle boya, enerji ve govde uretim birimlerinin altyapı calışmaları tamamlanmış oldu.
Yaşanan gelişmelere rağmen TOGG'un uretim tesisi icin yapılması gereken hala pek cok şey var. Ancak yetkililer, calışmaların planlandığı gibi gittiğini soyluyorlar. Yani yerli otomobilin uretim tesisi icin her şey istenildiği gibi suruyor ve bu da sevindirici bir durum. İnşaat calışmalarının tamamlanmasıyla birlikte de seri uretim sureci başlayacak yerli otomobiller, onumuzdeki yılın sonunda banttan inmiş olacak.
[h=2]İşte TOGG'un yaptığı o paylaşım[/h]