Tuzla'da ikamet eden Down Sendromlu Doğukan Canpolat. Akranları sokakta kar topu oynarken onun mahallesine yeterince kar yağmadı. Pencere onunde dışarıya bakarak dua etmeye başladı. Doğukan'ın bu durumuma uzulen annesi o anları kameraya alarak sosyal medya hesabından Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'yı etiketleyerek paylaştı. ve sonrası…
İstanbul'da beklenen kar yağışı İstanbul'un yuksek kesimlerinde etkili olurken, deniz seviyesine yakın yerlerde birikintisi oluşturmadı. Tuzla'da ikamet eden ve bu duruma cok uzulen Down Sendromlu Doğukan Canpolat, her gun cam kenarından dışarı bakarak kar yağması icin Allah'a dua ederken, kar topu oynama isteğini dile getiriyordu. Bu duruma cok uzulen Doğukan'ın annesi, o anlardan birini kameraya alarak sosyal medya hesabından Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'yı etiketleyerek paylaştı. Durumu fark eden Başkan Yazıcı, kar kureme ve yol acma calışmaları icin sahada bulunan ekiplere talimat vererek Doğukan'ın isteğini yerine getirmelerini istedi. Ekipler Tuzla ilcesinin yuksek rakımlı yerlerinden topladığı karları, kamyonlar ile Doğukan'ın evinin onune getirdi. Kartopu yapan ekipler, Doğukan'a surpriz yaptı. Doğukan'ın o anki mutluluğu kameralara saniye saniye yansıdı.
"SİZİ COK SEVİYORUM"
Sokağında bulunan cocuklarla ve kendisine kar getiren ekiplerle kartopu oynayan Doğukan Canpolat," Sizi cok seviyorum. Tuzla Belediye Başkanımıza cok teşekkur ediyorum. İyi ki varsınız. Teşekkur ediyorum. Herkes kendisine iyi baksın" dedi.
"NASIL BAŞLADI?/ NASIL BİTTİ?"
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise sosyal medya hesabından o anları Nasıl başladı?/ Nasıl bitti? diye paylaştı.