Korkunc olay, 9 Ocak'ta merkez Karatay ilcesi Nakipoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. 6 yıl once evlenen Ali A. ve Rukiye A. cifti arasında bir sure sonra şiddetli gecimsizlik başladı. Rukiye A., 2019 yılının şubat ayında evi terk edip ailesinin yanına yerleşti.
[h=3]COCUKLARI İCİN BİR ARAYA GELDİLER[/h]Yaklaşık 8 ay ayrı yaşayan cift, cocukları dunyaya geleceği icin yeniden barışıp, birlikte yaşamaya başladı. Rukiye A., iddiaya gore olay gunu eşini kahvaltı yapması icin uyandırmak istedi. Buna sinirlenen Ali A., ısıtıcıdaki sıcak suyu eşinin uzerine doktu.

[h=3]KUCUK KIZIN DA USTUNE GELDİ[/h]Sıcak su, bu sırada eşinin yanında olan kızları minik Eylul'un uzerine de geldi. Komşuların cağırdığı ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Rukiye A., ile kızı Eylul tedavi altına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı ve Rukiye A.'nın avukatı Ali A.'nın, adli kontrolle serbest bırakılmasına itirazda bulundu.
[h=3]"HAKARETLER ETMEYE BAŞLADI"[/h]Olayın ardından gozaltına alınan Rukiye A.,'nın kocası Ali A., cıkarıldığın nobetci mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ali A.'nın ifadesinde, "Ben eşime hic şiddet gostermedim. Olay gunu salonda yatıyordum. Eşim odaya geldi. 'Kalk cocuğa bak' dedi. Kahvaltı icin cay demlemişti, ben de kendime cay dolduruyordum. Bu sırada bana hakaretler etmeye başladı. Cay doldurduğum sırada elime vurup bana saldırdı. Caydanlığı havaya kaldırınca kaynar su hem benim, hem eşimin ustune dokuldu. Ben kaynar suyu bilerek dokmedim. Kazara olmuş bir olay" dediği oğrenildi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Hasan DONMEZ